Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alle har vel fått med seg fergekøen i nord?
Lange køer på E6, men ser at det er en annen ferje lenger sør, Drag - Kjøpsvik, hvorfor tar ikke folk den?
Den leder til samme vei

2 ferjestrekninger lengre sør som fører til Lofoten

Aldri kjørt der så vet ikke hvor store de fergene er, men vil tro at de kan ta unna noe av trafikken

Lenke til kommentar

Bestilte varer fra eBay i mars og april som jeg skulle ha det gøy med i pappaperm som varte fra 3 mars til 15 juni, og ferien som varte fra 16 juni til 22 juli. Har noe av det ankommet i posten? 

NOPE. Får jeg bruk for det etter ferien? NOPE. Thanks corona.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skulle tro det forurenste mye å ha et lite hus på slep over halve norge?

Da er det sikkert mindre forurensende å dra til klorinbasseng i spania.

Nei... best å bare kjede seg hjemme i ferien.

Irriterer meg med grenseløst med de nye grensene på norsk tipping. Hadde tenkt å spille noe så inn i hampen i dag, men nei. FML

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

At det lekker overskuddsfett fra Coop øko peanutsmør gang på gang , blir grisete og fettete - glasset er ikke tett , få plastbeger !

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Hver gang jeg har brukt ett eller annet, så pleier jeg å legge ting tilbake på nøyaktig samme plass som der tingene pleide å ligge. Men dette er det tydeligvis ikke alle andre som gidder å gjøre. 

De kan finne på å slenge fra seg ting på hundre og ørten forskjellige steder, men aldri på den opprinnelige plassen som ting egentlig burde ligge. I tillegg havner ting på forskjellige plasser hver eneste forbanna gang de er ferdige med dem. Dermed blir alle andre gående og lete etter alle tingene. Bare fordi de ikke gidder å rydde ordentlig vekk etter seg. 

Lenke til kommentar

Jeg savner rett og slett spill på cd. Hver satans gang jeg skal spille noe så må minimum 2 ting oppdateres, enten launcher eller spill og oftest begge deler før jeg får lov til å åpne spillet. Ikke glem alle innloggingsdetaljene jeg må huske på for selvfølgelig kreves det en online bruker på 2 eller 3 separate steder for 1 spill.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
3 hours ago, VegardBS said:

Jeg savner rett og slett spill på cd. Hver satans gang jeg skal spille noe så må minimum 2 ting oppdateres, enten launcher eller spill og oftest begge deler før jeg får lov til å åpne spillet. Ikke glem alle innloggingsdetaljene jeg må huske på for selvfølgelig kreves det en online bruker på 2 eller 3 separate steder for 1 spill.

Buggy upatchede spill med exploits er vel ikke gøy? Hva med å stille inn i update manager så det alltid er oppdatert? Vet ikke hvilken plattform du bruker, men ofte går det å sette prioritet for de viktigste spillene. Det bør gå an å være permanent innlogget og kun trenge å bekrefte kjøp og kontoendringer.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar
5 hours ago, djgudleif said:

Jordan Peterson, kan ikke folk slutte med den gjøken?

Gjøk er han vel ikke, men litt ensporet kanskje og har tatt mesteparten fra andre. Hans bok har solgt 3 millioner og de han går i fotsporene til har solgt over hundre millioner.

Peterson, 2016 ringte og ville ha deg tilbake. 

Jeg kjeftet på en bekjent forleden. Han sendte meg Peterson-videoer enda jeg har gitt klar beskjed. Jeg har lest og sett alt. Han får prøve på nytt når han har gjort noe mer enn å se to videoer fire-fem år etter at det var relevant. Han påstod også at Peterson var bedre enn visse andre anerkjente forfattere. Jeg tåler ikke slik pissprat fra en fyr som knapt har lest ei bok i hele sitt liv.

Det er over femti bøker som må leses, fra 70-tallet og utover, det holder ikke å uttale seg basert på et par YouTube-klipp.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Fra vgd

PapaSmurf: Av alle avgifter i Norge jeg ikke makter så er avgiften på øl den verste.  Øl. Denne lavalkoholdrikken som i resten av verden knapt koster noe som helst skal man i Norge betale en liten formue for en sekspakning.  Og så klager de på at folk drar utenlands for å handle... En vanlig pils burde kostet en tier på butikken, småprodusentenes øl kunne jeg nok betalt 15-20 kroner for. Men nå må jeg ut med 35 kroner + pant for en OK øl. Og øl fra et mikrobryggeri koster rundt femtilappen. Det er galskap.  Og om butikkprisene er sprø, da har jeg ikke nevnt det man må ut med på restaurant. Ko-ko! Om man går for noe annet enn «husets fatøl» til 90-isj kroner snakker vi fort 120,- for en 0,4 øl. Det er så sinnsykt det. Fullstendig og totalt pisslatterlig. Og det er ikke bare øl. Når jeg en sjelden gang er i Sverige kan vi ta en tur på café og kjøpe et kakestykke og en kaffe for rundt 30 kroner. I Norge får man kaffe for den prisen på café. Skal man ha et kakestykke popper prisen opp til 60-70 kroner. 
Og om man skal ut og spise på en vanlig restaurant så la meg ta et regnestykke.  Jensens Bøfhus Oslo - 4 stykker skal spise. To voksne og to barn. De voksne tar en biff og en dessert. Med en halvliter til. Barna tar en brus og hver sin burger med dessert. 1632,-  Samme restaurant i København. Samme bestilling. 962,- Det er altså en forskjell på 670,- Og da snakker vi to land med relativt lik snittinntekt.  Norge er et U-land på det å kunne gå ut å kose seg fordi staten kveler lommeboka vår om vi gjør det. I et land der det er mørkt og kaldt halve året hadde vi kanskje hatt nytte av det å kunne gå ut og nyte livet oftere, men nei. Her skal man tynes, og i allefall om man er så frekk at man tar seg en øl. 
Dette er som dere kanskje forstår noe som virvler opp raseri i meg. Denne absurde avgiftsbonanzaen som dreper all glede ved å gå ut og kose seg. Men jeg er like dum som alle andre. Jeg biter det i meg og går ut i ny og ne, men det man burde gjort var å ta på seg en gul vest og gjøre opprør.

 

Lenke til kommentar
6 hours ago, Radovan said:

Fra vgd...

Øl er jo utrolig billig å lage, koster vel rundt 5 kr literen for de store bryggeriene. 
Her mener en markedsføringsekspert at dagligvarene har et ulovlig prissamarbeid på øl. 

Jeg synes det også er helt tåpelig at du kan være uheldig, gå inn i din lokale Kiwi-butikk kl 18.30 på en lørdag, butikken er åpen til 23.00 men du kan ikke kjøpe øl fra dem, selv om de har varene tilgjengelige og butikken er åpen... Dustepolitikk. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...