Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/8mngWA/slik-fikk-srishti-misra-64-i-snitt

Quote

Srishti Misra (19) gikk ut av Nydalen videregående skole i Oslo med toppkarakter i alle fag. Hun mener alle kan få til dette om de jobber hardt nok.

Må jo være ganske fjern for å mene at alle kan få til dette. Det er faktisk varierende mental kapasitet på mennesker her på jorda, så det er fysisk umulig at alle greier å prosessere informasjon slik hun har gjort bare ved å "jobbe hardt nok". 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
E.C. skrev (2 timer siden):

snip

Helt enig. Verste er vel at enkelte mener det gjelder også for alle nivåer; grunnskole, vgs og høyere utdanning. Selv på universitetsnivå er alle forskjellige og det har vi også sett av eksamensstatistikkene våre. Selv sliter/har slitt med enkelte fag og folk sier "dette klarer du, må bare...., må bare...". Nei det er faktisk ikke så enkelt. Er enkelte ting jeg bare ikke har anlegg for og klarte såvidt å stå på eksamen. Og det er irriterende i seg selv siden måtte levere inn blank nå i siste eksamen fordi ga opp faget i midten av semesteret. Bli heldigvis samme opplegg til konten da, så får iallfall ny sjanse til å gjøre minimalt bra, selv om det ikke er helt bra det heller. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8377101/Baltimore-police-officer-suspended-caught-camera-punching-woman.html

"Black woman privilege" trumfer alt ser det ut som. En hvit politimann måtte vente til en svart politimann slo henne ned lol. Men hun var kvinne så gikk ikke veien likevel

Dette er det BLM fører til. Fuckings rasister. De har null støtte fra meg og jeg fordømmer herved hele bevegelsen. For meg er det ikke hakket bedre enn white pride.

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
1 hour ago, djgudleif said:

Dette er det BLM fører til. Fuckings rasister. De har null støtte fra meg og jeg fordømmer herved hele bevegelsen. For meg er det ikke hakket bedre enn white pride.

Enig. Hele bevegelsen er gjennomsyret av anti hvit og anti politi agenda. Det er derfor jeg ikke kan støtte BLM. Jeg støtter betydningen av ordet at svarte liv betyr noe, men når jeg ser klubbene i PL f.eks er pålagt å støtte denne propagandaorganisasjonen så blir jeg uvel.

De burde heller spilt med drakter der det sto "Together against Racism" eller noe lignende.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Folk som venter hele dagen med å kasta glass og flasker i egen søppeldunk (har en ikke langt unna soveromsvinduet mitt) og finner seg oftest best til rette, gjerne etter klokka 4 på natta. Da skal det smelles og knuses, vekke hele nabolaget, og særlig nå siste dagene med den "herlige" temperaturen og lite god søvn, da passet det ekstra godt at en kar skulle velte nærmest ei svart søppelsekk med glassflasker i søpla. 

Kom noen solide bannegloser i retning av gubben, og til og med ei bikkje begynte å si i fra, men virker å være en klassisk gjenganger, for ikke første eller siste gangen. Er nesten så man blir litt frista til å lempen oppi sammen med avfallet, og la han bli der til han skjønner at det går an å benytte seg av søppeldunkene på litt andre tider av døgnet.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
E.C. skrev (16 minutter siden):

I Sverige pleier det å henge skilt om at det ikke skal kastes i glass- og metallkontainere mellom 23-07. Burde kanskje vært på plass i Norge også.

Kanskje jeg får ta turen over (når den tid måtte skje) og kjøpe inn et par slike skilter, og hvis ikke det fungerer, så eventuelt sette opp ei liten "felle" for bråkmakerne. 

Lenke til kommentar

Posten. 

Jeg bestilte noe på nett, valgte levering til noe nytt de kaller "pakkeboks". Det hørtes jo helt supert ut det, hente pakka i en oppbevaringsboks på nærbutikken. 

Tror du ikke de løkrullene klarte å sende pakka i retur pga. "adressaten ukjent"?!

Det er DERES bokser jo!!

¤#%¤/&#¤%!!!!!

  • Liker 3
Lenke til kommentar
3 minutes ago, Fantomtegningen said:

Narkiser og NAV'ere som er ute og bråker langt ut på natta, ble vekket av et bilhorn som sto på kontinuerlig i lange tider. Lyden stoppet i en liten halvtime før den var tilbake.

Ble ikke mye søvn i natt gitt....

Full sympati med deg. Det er drit å ikke få sove nok, spesielt når det er andre idioter som holder en våken. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...