Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Som er et vanlig symptom på diabetes. Aldri dumt å teste seg.

Kjøp en sånn:

IN-1347-1.jpg

Tror jeg ga 20,- for en på Flying Tiger. Gjør underverker for føttene dine.

---

Skulle virkelig ønske at undertekst var et krav på youtube. Altfor mange menn skjønner ikke at mørke stemmer ikke alltid høres like godt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er kald på fotan også, men hjelper som regel med sokker
Når det er ekstra kaldt så har jeg en varmeovn under pulten

 

Som vanlig, tregoster som kjører opp til 70 i 80 sonene og lager kø
Kjørte forbi med lastebil og var maks opp i 85  (Alle bilene som lå bak svingte av tidligere), og selv om jeg kjørte i 60 opp bakkene så tok han ikke igjen meg.
Jeg slapp forbi en bil bak meg mens jeg lå i 60 opp bakken (Blinket til høyre), før jeg kjørte forbi tregosten
 

Lenke til kommentar

Blir irritert på mange afroamerikanere og mørkhudede som inngår i voldelige demonstrasjoner. Skal de med vold true seg til integrering, likestilling og mindre diskriminering? Eller skal man få så dårlig samvittighet og "white guilt" at man overkvoterer inn mørkhudede bare for å få renere samvittighet? Blir så opplagt også. Og de som gjør det fremstår bare som PR-horer for å få oppmerksomhet. Voldelige og idiotiske demonstrasjoner virker bare mot sin hensikt, man føler bare større avstand, og de setter seg selv i bås. Man får også inntrykk av hat mot hvite, og at det ligger en agenda bak, noe som skaper mer frykt og fremmedfrykt.

Det er et politisk problem først og fremst, med tanke på integrering og tilrettelegging, og så blir det et sosialt problem når gamle holdninger og "folkeprat" henger igjen. Hvite blir sett på som individer, mens mørkhudede blir sett på som en gruppe, og der ligger mye av problemet. Integrering i samfunnet må skje gjennom utdanning, gjennom å følge samfunnets normer, gjennom å fjerne diskriminering på bakgrunn av etnisitet, gjennom å tilrettelegge for å finne ut hvilken ressurs personen kan være for samfunnet. Ikke gjennom frykt, hat og vold.

Endret av Pliscin
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324
Dubious skrev (7 timer siden):

Batman Egghead-episoden med indianern blir vel fjerna nå , heldigvis finns den på dvd/blu 

Er en del som ikke er pk i wrestling også :

https://www.nydailynews.com/sports/vince-mcmahon-n-word-skit-booker-t-video-article-1.2303798

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Folk som tror at stengingen av grensen mot Sverige er for å beskytte oss.

Stengingen er rent og holdent kun for å beskytte og styrke økonomien til de som allerede har mye. Det er ingen grunn til at folk ikke skal kunne dra til en grenseplass for å handle. Charlottenberg og Svinesund har ikke noen større smitterisiko enn Kongsvinger eller Sarpsborg.

Ganske mange trygdede sliter i disse dager ekstremt med økonomien. Mange er nødt til å ty til regelmessige harryturer for å kunne få endene til å møtes. Ting som medisiner på hvit resept kan koste en tredjedel av de norske prisene. Otrivin for voksne koster 35,- i Sverige, i Norge ligger prisen på rundt 65. Otrivin er nødvendig for mange i disse dager. Konsentrert kosttilskudd koster 99,- i Sverige, her i landet koster det 299. Kjøtt kan koste en fjerdedel for samme kvalitet. Jeg kjøpte tre bokser med Dove For Men deospray til 40,- forrige gang jeg var i Sverige. I Norge koster samme boks 65,-, for én.
Festdager som konfirmasjon, bursdag og 17. mai er dyrt i Norge. Dyrt nok til at mange ikke har råd til å feire disse dagene. En harrytur gjør det mulig.

For noen er denne ene dagen i året, den ene turen rett over grensa, høydepunktet i året. Å slippe unna hverdagsmaset i noen få timer.  Å kunne fylle opp klesskapet med et nytt plagg eller to. Men i år skal vi alle ha ferie i Norge. Det er bare det at ca 150 000 av oss ikke har råd til å leve i dette landet.

Norge skryter på seg jævlig god trygd for de uføre. Men det er Sverige som gjør at vi faktisk kan leve på denne trygden.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Når man er såvidt halvveis under ei blodtung og varm løpetur i skog og mark, og plutselig så knyter det seg til i magen, og en må gjøre det helt STORE, med ingen nærliggende do, annet enn massevis av natur.

Opplevd kun to ganger, men like kjipt begge gangene. Ble en real dritt tur i går, og innså at det å gå/små-løpe en 1 mil, (da etter nesten å gjort unna 1 mil fra før av) var nytteløst. Og med min vanlige flaks skulle selvsagt "hele Oslo" tilfeldigvis ferdes forbi akkurat den skogveien man ferdes på, og en fikk brått meget hastverk med å finne en "do". 

Heldigvis ordnet det seg, og uhell skjer, men aldri moro når man er så langt unna et do sete. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...