Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Korona. Er bra lei nå, og det er tydeligvis andre i Oslo også. Folk driter i plassbegrensninger på T-bane osv, og alle har "skal bare"-mentaliteten. 

Gleder meg til å studere statistikken over korona om et par år. Hvor mange 85 åringer lot vi leve i ett år eller to til, og til hvilken pris? Øker selvmordstallene i år? Vold i nære relasjoner? Blir barn oftere mishandlet/utnyttet? Hvor mange flere dør av kreft eller andre sykdommer i år fordi det ikke blir oppdaget i tide, fordi folk vegrer seg til å ta kontakt med fastlegen?

Er selv greit langt inne i risikogruppen men finnes ikke redd. Det virker som det norske folk har glemt at man skal dø av noe, man vet bare ikke hva. Men for noen er dette "noe" Covid-19, og slik skal det også være.

Skulle sikkert postet dette i en koronatråd, men men. Jeg irriterer meg iallefall over både korona og folks holdninger. Jeg tar hensyn i bybildet, selv om jeg også er lei, mens andre gir faen. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

At "manspreading" i det hele tatt er en ting. Feminister er så forstyrra at de tror dette er noe vi menn gjør bare for å ta ekstra plass pga markeringsbehov.

De som klager over dette kan prøve å gro en penis og et par baller, for så å sette seg ned et sted på en varm sommerdag og knipe lårene sammen i timesvis. Da tror jeg pipa hadde fått en annen lyd ganske fort.

Fuck folk som konstruerer problemer som egentlig ikke eksisterer.

Endret av Tåkefyrste
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Ting som irriterer grenseløst?

En Windows update som tilbakestiller alle museinnstillingene uten å gi beskjed om det. >-<
Særlig når det skjer et par timer før man skal inn i et spill som krever nøyaktige musebevegelser, og plutselig treffer man ingenting uten å skjønne hvorfor.

Lenke til kommentar
50 minutes ago, Tåkefyrste said:

Fuck folk som konstruerer problemer som egentlig ikke eksisterer.

 

Feminister er så forstyrra at de tror dette er noe vi menn gjør bare for å ta ekstra plass pga markeringsbehov.

Om du tar et øyeblikk og ikke lar tabloidene løpe helt av sted med deg, vil du se at ingen ber deg klemme de svette ballene dine mellom lårene, men at menn har en tendens til å bre seg utover, utover det som er nødvendig.
Om du forsøker ta utgangspunkt i at andre besitter samme rasjonalitet som deg selv vil du kanskje miste din selvgode indignasjon, men også finne at folk flest ikke er så hysteriske som først antatt.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Ferjer, skal aldri ha hytte hvor en "må" ta ferje
Tar nok ferjer når jeg kjører lastebil, da utenom rush og ferietider 
https://www.adressa.no/pluss/nyheter/2020/05/21/Lange-køer-på-ferjeleiet-på-Flakk-Det-var-ille-21890784.ece

Har regnet litt på det, og det tar omtrent 1 time lengre å kjøre rundt fjorden, etter hvor man har hytte, og en blir fort stående 1 time å vente på ferja når alle skal på ferie samtidig, så jeg hadde kjørt rundt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...