Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

On 1/20/2020 at 2:43 AM, Dragen said:

https://www.kk.no/livet/milliardaerarving-viktoria-reitan--mange-tror-jeg-ikke-trenger-a-jobbe/72027335

Så, Frøken Reitan. Hvor hardt måtte du jobbe for flybilletten til Los Angeles? Hvor hardt måtte du jobbe for privatskolen du gikk på der? Hvor hardt måtte du jobbe for å gå på eliteskolen for å ta bachelor? Hvor hardt måtte du jobbe for livsoppholdet ditt? Hvor hardt måtte du jobbe for leiligheten du nå eier i Los Angeles? Hvor hardt må du jobbe for flybillettene tur/retur hjem til Norge? Hvor hardt må du jobbe for manageren din? Hvor hardt må du jobbe for de overprisa moteklærne du går i? Hvor hardt måtte du jobbe for silikonen i overleppa?

Tanker om at andre har fått ting i hendene, har det enkelt, ufortjent eller at andre har hatt flaks er ett av tegnene på at man er en hater.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Sexylubb1 skrev (19 minutter siden):

Hva står i artikkelen? 

Etter at det nye metrobussystemet ble innført i august i fjor, har AtB merket en klar økning i antall klager de har mottatt fra publikum.

Mens de i snitt mottok 441 kundeklager i måneden fra januar til juli, fikk de hele 1670 månedlige klager fra august til desember - noe som tilsvarer nesten en firedobling.

Det viser tall fra AtBs kundesenter, som Adresseavisen har fått innsyn i.

Lenke til kommentar
Quote

Han venta tre uker på en time hos fastlegen. Så venta han tre måneder for å få hjelp i psykiatrien

De glemmer å si gratis. Det er GRATIS. Du betaler med tid. At det er ventetid betyr at det er mange som får hjelp. Hvordan skal det ellers gå rundt? Jeg har vært til privat psykolog og fikk time neste dag, det kostet 900kr. Så jeg vet ikke as. Er det krise så skraper du 900 kr så får du litt hjelp hvertfall.

Lenke til kommentar

Telenor.
Har benyttet angrerett på modem og antenne til hjemmebredbånd mobil, pakken ble hentet av de 2 januar, men den er fortsatt ikke kreditert.
Prøver å snakke med Telenor, men de kan ikke hjelpe da det er nettbutikken som krediterer. Det er kjøpt på telenor.no for f**n.
 

Lenke til kommentar
13 hours ago, Dragen said:

Alle disse "Fru X sparer Y kr i året!" artiklene som har begynt å florere i media.

Felles for alle? Alle har unaturlig høye lønninger (800 000+), og er gift med en person har enda høyere lønninger, fikk første bolig av foreldre, og ingen gjeld.
Ja, det er enkelt å spare en gjennomsnittlig årslønn i året når du ikke har utgifter og får alt dekt av ektefeller og foreldre.

Hvis det stemmer blir det vel like interessant som hvor mye Røkke "sparer" etc...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...