Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817324
Myst skrev (5 timer siden):

Tannkrem som ikke skummer. Blir litt som å pusse uten tannkrem og jeg som har tendens til å pusse litt hardt (med myk tannbørste) og da skader tannkjøttet.

Som jeg sier til kompisen , du skal bare pusse dem , ikke voldta dem....han pusser litt for hardt :p

Lenke til kommentar

At enda en dame ser ut til å gå lei og skriver mindre og mindre. Hadde skjønt det hvis jeg maste, men det gjør jeg ikke. Skriver noen meldinger om dagen, prøver å hverken skrive for mye eller for lite. Forrige uke skrev hun lange meldinger tilbake, mens de siste dagene føler jeg at hun har svart kortere og kortere, og det virker som at interessen har dabbet av.

Mulig jeg overtenker og at hun bare ikke er i humør til å snakke. Men har hatt dårlige opplevelser når det gjelder dating (og damer generelt) i år at jeg forventer at hun blir den neste jenta som kutter kontakt med meg.

Jeg har alltid draget på de jeg ikke vil ha, så NOE må jeg da gjøre riktig. Har lyst på kjæreste, kunne lett ha fått det nå hvis jeg var skikkelig desperat. Men det er jeg ikke, vil ikke bare hoppe inn i et forhold med den første som liker meg. Blir bare så deprimert at de jeg virkelig vil satse på ser ut til å skyve meg lenger og lenger vekk. Virker som at alle er i et forhold nå til dags, og at "markedet" er tøft.

Da var dagens syting unnagjort, godt å ha et forum å klage på. ?

 

Lenke til kommentar

https://www.adressa.no/meninger/ordetfritt/2019/12/10/Russen-betalte-3000-kroner-for-tur-til-Åre-Rommet-manglet-«alt»-bortsett-fra-skjeggkre-20568944.ece

Quote

for de som tjener på unge russ som ikke vil stå utenfor en slik feiring.

Quote

Det at russen må betale så mye for å kunne være en del av denne feiringen, sender ut et signal om at det er greit å utnytte landets unge, lovende fordi de ikke har annet alternativ 

Det er da for faen høyst frivillig å dra til Åre. Lenge før russetida.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

https://www.nettavisen.no/okonomi/spruter-maling-ut-rumpa---far-37-millioner-i-kunststotte/3423893280.html

Jeg har faktisk ikke ord.

At skattepenger skal brukes på slikt faenskap, og attpåtil såpass mye penger at disse idiotene sikkert er styrtrike nå gjør at jeg får et ønske om sivil ulydighet, og bli skattesnylter.


Svaret fra kulturrådet viser også total ignoranse til summene som blir brukt

 

Quote

– Det er ikke vanskelig å forstå at denne typen virkemidler som brukes her kan skape reaksjoner, men det å skape reaksjoner kan jo også være noe av formålet med en oppsetning, sier Hansen til Nettavisen.

Ah skjønner. Så det er altså strengt tatt brukt 37 millioner på trolling?

Endret av Tåkefyrste
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Bomtur på legekontoret i dag. Legen hadde lagt inn blodprøvetype som måtte behandles på spesifikk måte og da måtte man komme innom på fast tidspunkt. Det fikk jeg ikke beskjed om og mistet nå dyrebar tid om morgenen.

Også irritert at det absolutt skal ta 4-5 dager å få svar på 2 enkle spørsmål fra eksamenskontoret. Virker som de allerede har tatt juleferie.

Lenke til kommentar
Skogslik skrev (På 7.12.2019 den 21.04):

HA!

Er akkurat likt her.
Det nummeret er brent fast, mens navnet på nye folk jeg hilser på er glemt etter 10 sekunder.

 

 

Haha, me three! Men jeg bruker å skrive ned navnene til folk slik at jeg husker dem lettere (for eksempel på intervju) Prøver å bruke assosiasjonsteknikk også, ordspill osv. må nesten bruke de hukommelsesteknikkene jeg har veiledet pasienter i. Men..kykkelikokosnummeret glemmes aldri! Og kleine hendelser sitter selvfølgelig som bare det. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...