Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Myst skrev (19 timer siden):

Forstår meg virkelig ikke på kvinner og deres logikk. Altså er det en dame som visst har fått en stalker og hadde lagt inn fake oppdatering på FB sin (innsjekkk, utenlandsreise) for å bli kvitt han, og nå har hun oppdatert at er hjemme igjen. Altså, hva...hæ? Nå er jo hele poenget med fake innlegget borte. Forstår ikke. Forstår. Bare. Ikke.

Kan det være meningen at du ikke skal forstå? Altså, har du flydd etter, eller henger du fortsatt rundt huset hennes? ?

Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers skrev (32 minutter siden):

Samtidig er det jo et eller annet fascinerende med hvilke myter noen folk nekter å gi slipp på, uansett hvilke beviser som taler imot.

Sitat

Its power remains even after a study from 1906 showed that a sex-worker’s hymen was still intact – which should have been enough to dispel the myth. So too, should have been a 2004 study, which studied 36 pregnant women, 34 of which still had an intact hymen. Still, the myth is so compelling that people would rather believe in virgin pregnancies than facts. 

 

Lenke til kommentar

Den finnes. Bare ikke hos alle. Vi er alle forskjellige. Og de aller færreste blør når de har sex første gang pga som sagt tidligere vanlig barnelek kan lett sprekke den. Sykling, ridning, klatring av trær, leste en fæl historie på reddit om en jente som sprakk hinnen når moren bestemte seg for å SPARKE HENNE I SKRITTET fordi hun var sint på henne .....

 

Den finnes. Men den finnes ikke slik den blir fremstilt i dag, som ett fuckings lokk med kun noen små hull for blødninger. Er mer som en krans der, og den kan faktisk gro igjen. Har skjedd hos eldre som ikke har hatt sex på en god stund. 

Endret av BuffyAnneSummers
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Youtube-video i 2009: Beskrivende tittel. Tre minutter lang hvorav tre minutter er relevant innhold.

Youtube video i 2019: Clickbait tittel. Videoen har fortsatt tre minutter relevant innhold, men den er nå 22 minutter lang. Først har du to minutter med snakk om sponsor, så 15 minutter med meningsløst fjas og til slutt to minutter med reklame for merch, shoutout til patreon og "smash that subscribe button". Heldigvis er det som regel en kommentar som sier hvor det relevante innholdet er.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...