Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Her har altså Aftenposten vært svært selektive med sin rapportering (spesielt i overskriften, som er alt de fleste leser), for å lage en nyhetssak med det formål å skremme sine lesere. Frykt fungerer bedre enn noe annet for å få folk til å lese.

 

Mulig man lyver om at volden er blitt mer alvorlig også - Litt morsomt å lese om kriminalitet og de ikke har med beskrivelse av etnisitet eller noe. Det er tegnet på at det er ikke-etnisk norsk, for når det er etnisk norske så bruker de å skrive det.

 

Så vi får da bare melde til politi og politikerne at de kan bare slappe av, for det er bare enkelte som overdriver - det er ikke noe poeng i å satse mot volden som har vært i det siste, det er kun fantasi.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjåfører av Nissan Leaf med mindreverdighetskomplekser.

Makan til kjøring det er på disse idiotene. Og de sier at Audisjåfører er verst i trafikken? Tror jeg har sett mer møkkakjøring fra Leaf enn fra noen Audi.

Og like fullt anekdotisk som at de verste førerne jeg har opplevd i trafikken (spesielt knyttet til sinnsyke forbikjøringer og hastigheter) er Mitsubishi Outlandere :-p

 

Men ja. Enkelte sjåfører oppfører seg som idioter i trafikken, uavhengig av bilmerke.

Lenke til kommentar

Så vi får da bare melde til politi og politikerne at de kan bare slappe av, for det er bare enkelte som overdriver - det er ikke noe poeng i å satse mot volden som har vært i det siste, det er kun fantasi.

Anntar at dette er ironisk ment? Det var selvsagt ikke det jeg mente.

 

Poenget mitt er at jeg er lei av alle dommedagsprofetene her og andre steder, når ting beviselig har blitt bedre og bedre med årene. Oslo, Norge, og verden forøvrig, har aldri vært et bedre sted å leve enn akkurat nå, og alt tyder på at fremtiden blir enda bedre.

 

Når alarmisten Helge Lur-Oss skriver på Resett.no at "det har aldri vært mer kriminalitet [enn nå]", så er det helt bevisst blindgjøring for å fremme en politisk agenda. Norsk media blir mer og mer polariserende politikk, og mindre og mindre nyheter. Alt skal vinkles så negativt som overhodet mulig, og det kan da umulig være bra for oss å lese slikt hele tiden, tenker jeg? Jeg har inntrykk av at veldig mange er bekymret for ingenting.

 

Om man spør folk på gata om det var "mer vold og kriminalitet nå enn før", så trur jeg de fleste vil si Ja.

Endret av Skurupu
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Foreldre som klager over dårlig inneklima på skolen basert på egne erfaringer.

 

 

En eller annen sjefsmegge i FAU eller hva det nå enn heter har funnet ut ved egne erfaringer at skolen har veldig dårlig inneklima og at truer med og holde barna hjemme fra skolen.

 

Kan det tenkes at grunnen til at det er dårlig luft er fordi skolen låner bort lokalene uten og informere eiendomsavdelingen om dette?

Om ikke eiendomsavdelingen er informert om aktiviteter etter skoletid er ventilasjonen skrudd av, og ja, da blir det fryktelig dårlig luft når man skal ha 30-40 personer inn i en forelesningssal.

 

Eller kan det hende det blir dårlig luft når 20-30 voksne foreldre sitter i et klasserom på foreldremøte uten ventilasjon?

 

Hmm, Lurer på hvordan luften blir om man setter 120-130 mennesker inn i teaterforestilling i en gymsal beregnet for maks 70 personer. Da blir ventilasjonsanlegget ganske underdimensjonert.... Kjølig også sa du? Ja, Gymsal er beregnet for aktivitet og ikke for og sitte stille i 45 minutter på en plaststol, så temperaturen her er satt til 19 grader..

 

Har skolen informert om dette ? Nei. Men har skolen fått denne informasjonen fra folk med flere titalls år med erfaring innen drift av skoler og andre offentlige bygninger i en fellesmail opptil flere ganger? Ja, det har de fått.

 

Har de sure uvitende foreldrene gått forbi eiendomsavdelingen og rett til rådmann på grunn av dette? Ja, Ja det har de gjort....

 

Folk assss..................................................... 

Endret av Eriksendrul
  • Liker 1
Lenke til kommentar

"De har aldri følt på hvordan det er å ikke få en jobb fordi man er mørk, eller har et «rartklingende» navn."

"De har aldri følt på hvordan det er å be til Gud hver natt som barn, i håp om å våkne opp blond og blåøyd."

Hater slike idioter som tror de er så spesielle pga hudfargen sin. Jeg kan love henne utrolig mange hvite nordmenn har følt på akkurat det samme, bare av en million andre grunner.

 

Så å kalle oss priviligert pga hudfarge er rasisme, og som en rasist kan hun bare dra til helvete.

 

I et land der vi i moderne tid har hatt to terrorhandlinger, utført av hvite menn med disse holdningene."

Da får jeg bare svare med "I et land vi har hatt utallige flere liv ødelagt pga voldtekt og drap utført av mørke menn"

 

Men skjønner jo det er mer spektakulært med en terrorhandling enn noe som skjer hver dag.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...