Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Brøt påskefreden -

holdt ulovlig åpent

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/4qOmlV/ingen-paaskefred-i-aapne-dagligvarebutikker-beklager-paa-det-sterkeste?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

 

For en skandale! Det er ulovlig å være åpen etter klokken 16:00, men butikken holdt åpent til 16:45!

 

Av og til må man bare le av norske lover. Dette er så utrolig flaut.

Endret av Skurupu
  • Liker 5
Lenke til kommentar

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/4qOmlV/ingen-paaskefred-i-aapne-dagligvarebutikker-beklager-paa-det-sterkeste?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

 

For en skandale! Det er ulovlig å være åpen etter klokken 16:00, men butikken holdt åpent til 16:45!

 

Av og til må man bare le av norske lover. Dette er så utrolig flaut.

 

Enig. Hvem bryr seg om de har åpent til 16 eller senere bare fordi det er påskeaften?

 

Og det med at det er "ulovlig" er bare teit.

Lenke til kommentar

Etter og ha sett en video på youtube og for all evighet i etterkant skal det komme forslag på andre videoer med samme tema. Uansett hvor mange ganger du sier "ikke interessert" 

 

Det er vel greit nok med forslag, problemet er at det kommer for mange. Tre forslag hadde vært nok, men i stedet får man opp 40 videoer i "Up next". Det er så vidt jeg vet forsket på og kommet frem til at det blir kaos i hjernen hvis man får mer enn 9 valgmuligheter.

 

Hensikten er vel bevisst å skape information overflow slik at vedkommende blir overveldet med interessante videoer som han bare må åpne i hundrevis av faner i frykt for å gå glipp av en "viktig" video.

 

Mange tjenester er utformet på denne måten i dag. Jeg savner den tiden nettisdene var så primitive at man måtte tilbake til forsiden eller index for å finne lenker til andre artikler/sider.

 

Det er mange feller. Plutselig får man mail fra Facebook. "Din venn har lagt utt et nytt bilde." Greit nok og muligens interessant. Problemet er at man ikke får se dette bildet uten å klikke seg inn på Facebook hvor det venter en uendelig strøm av lenker å klikke på. Sannsynligvis er det verst for folk som bruker apper og ikke nettleser for da for de kontinuerlig notifikasjoner rullende inn på mobilen for alle tjenester de benytter.

 

Klikker seg inn på avisen. Det står egentlig ikke noe interessant, men etter 5 minutter scrolling har man likevel 50-100 faner med artikler. "Du vil ikke tro hva som skjedde da..." Klikk, klikk, klikketi-klikk.

Endret av BadCat
  • Liker 3
Lenke til kommentar

At lover / regler / normer gjelder også for meg, når jeg innser at jeg er random atomer som eksisterer i et ubetydelig utsnitt av universets levetid. De prøver å kondisjonere meg hver jævla dag og det funker. Dritt.

 

La meg være i fred.

Vi har frihet som aldri før, samtidig er det lover og regler for alt, man må ha papirer for å gjøre noe som helst, og lovene blir strengere og strengere. Det går sakte men sikkert mot at alle mennesker skal urbaniseres til å bo i blokker i store byer, kun kjøre kollektivtransport eller sykle/gå, være online 24/7. Rett og slett bli hjernevaskede androider som følger regjeringen og makten, vandre rundt i en blanding av digital/virtuell og ekte verden som hodeløse høns, bli overvåket 24/7, være tilgjengelige, ressurssterke, arbeidslystne og topp motiverte selvrealiserende miljøforkjempende veganere som hater alt og alle utenfor ring 1.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...