Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det irriterer at superheltfilmer tjener så mye penger, og at det derfor fremdeles produseres flere av dem. Jeg finner dem kjedelige og teite, og det er synd at de store filmstudioene bruker så mye av sitt budsjett på slike filmer i stedet for noe som kunne vært underholdende for meg.

 

Jeg trudde helt ærlig at dette var en trend som kom til å gå fort over. Men nå, 15 år senere, så ser jeg jo at jeg tok skammelig feil. Superhelter er jo større enn noen gang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Prisen på Premier League hos TV2.

 

TV2 Sport Premium sendingene er generelt ubrukelig både app og web versjonen.

Klarer tydeligvis ikke å fikse problemet heller.

 

Vet ikke om problemet ligger i Norge eller England, men noen burde ta en skikkelig feilsøking og fikse problemet eller skru ned prisen kraftig.

Lenke til kommentar

Hele TV2/Sumo-opplegget er irriterende dårlig. Mye HD-kvalitet i studio og når det er reklame, under kampen er det derimot mest grøt. Må dessuten koble opp en laptop via HDMI for å se på fotballsendingene. Hvorfor? Chromecast og app fra mobilen får jeg ikke brukt, appen mener nemlig at telefonen er roota, noe den ikke er (butikkjøpt ny i Norge). Kundeservice svarte meg at "sånn er det bare, på noen mobiler tror appen at de er roota når de ikke er det". Dette er på en Galaxy S5, så en ukjent drittelefon er det ikke. Prisen med den påtvungne Tippeligaen er også helt på trynet.

 

Tilbudet i 2012 var ekstremt mye bedre: opptil ti kanaler på altibox, alle kamper live, alle kamper on demand på nett - tilgjengelig med en gang kampen er ferdig, ingen drittregel kl. 16 på lørdager. Prisen? Tror det var 179kr/mnd.

Lenke til kommentar

Jeg leste en påstand på nettet om at LED-belysning ikke sender ut UV-stråler, og derfor ikke tiltrekker insekter.

Dette var noe jeg leste i en reklame for LED-belysning hos Clas Ohlson,

Kanskje verdt å forsøke? LED er fremtiden. Om dine neste lyspærer/lysrør er LED-baserte vil du kanskje slippe at insekter kommer inn?

 

Ja, det finnes sparepærer og spare-lysrør med LED.Har montert ny armatur med LED på kjøkkenet. Den likner en tradisjonell lysrør-lampe med to rør, men rørene er fulle av LED.

Jeg kan ikke si om jeg merker forbedring, for jeg har aldri vært plaget med insekter som kommer inn hjemme uansett.

 

Eksempel på lysrør med LED:

 

102-home_default.jpg

LED-lysrør kan monteres i eksisterende lampe, men med spesiell tenner for LED-lysrør.

I mitt tilfelle var lampa ødelagt, og måtte byttes. Den nye lampa er bare beregnet på LED-rør, så jeg kan ikke bruke den vanlige typen. Ikke at jeg vil det heller. LED er meget bra.

Endret av Mannen med ljåen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...