Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

 

Før i tiden syns jeg det var okay med skjegg stubber, men hater det i dag(på meg selv). Må ha det vekk for å liksom kjenne meg vel

Drit i barbering og kjenn deg vel ikke bare på liksom.

 

 

Greit jeg innrømmer: det er nok innerst inne fordi far min blir sur hvis jeg ikke barberer meg.

Så jeg har nok vent meg til å føle meg mest vel når jeg er sånn at han ikke blir sur. Ja jeg er feiging der :blush:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tabbe:
Hadde mobilen med headsettet utenfor. Forsto ikke hvorfor jeg ikke fikk opp volumet. Det var pluggen som ikke var helt i, og der hadde jeg sittet og spydd ut noe teit musikk fra spotify(som ikke var meningen jeg skulle høre) i et halvt minutt mens nabokjerringa satt rett bortenfor gjerdet og hørte. Pokkern som jeg hater sånne glipper :wallbash:  

Lenke til kommentar

Begynner å bli mektig irritert på folk som ikke gir beskjed om at de kommer når de har laget avtale samme dag. Måtte avlyse noe annet i går, som jeg har gledet meg til hele uken, til fordel for noen som ikke dukket opp etter å ha ringt og bedt om å komme. Ødela hele kvelden i går og dagen i dag på grunn av ergrelse.

Lenke til kommentar

Fordi det var en nødssituasjon for den som ringte. Vedkommende ba om å få sove hos meg fordi på grunn av et overfall, så det var jo alvorlige greier. Men så plutselig hørte jeg ikke noe mer resten av dagen, og da blir jeg jo bekymret. Så har jeg en mistanke om at det går bra, men at personen isolerer seg for øyeblikket. Det er helt greit at en ikke vil snakke på telefon, men det går an å sende en melding, i det minste.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg også, akkurat samme på et senter. Folk som må stå stille i rulletrappen og fyller hele bredden.
Og så skulle jeg i en minibank der, og kom det to flukser rett foran meg som aldri ble ferdige. Sto og lo av at de gjorde feil

med lollipop i munnen og sånt. Kjente bare at jeg kokte, hadde dårlig tid og da.

Lenke til kommentar

^ Samt volumøkning når de går til reklame..

 

 

Fordi det er MYE viktigere at seerne hører hva det reklameres for enn det de ser på :p

 

Reklamepausene på Viasat4 irriterer meg, skulle ikke vært lov å sende reklamer så ofte som de gjør.

Eler er det TV3 jeg tenker på? Eller begge.

Lenke til kommentar

Viasat4 or Tv3 eies jo av samme kanal, som er stasjonert i england hvor de slipper å følge norsk lov og derfor kan øke volumet noe jævlig når reklamen kommer, eller tar jeg heeelt feil nå?

 

Tror du tar feil. Slik jeg tolker undernevnte lov, så er høyere volum innenfor "særskilt lyd- og bildesignal". https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1992-12-04-127#KAPITTEL_3

 

§ 3-2. Særregler om reklame i fjernsyn

Reklameinnslagene i fjernsyn skal hovedsakelig sendes i blokker mellom programmene, og skal klart atskilles fra den ordinære programvirksomhet ved et særskilt lyd- og bildesignal. 

Kongen kan i forskrift gi nærmere regler om plassering av reklameinnslag.

 

Kom an igjen Kongen, fiks opp i dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Her er jeg sikkert på at du tolker loven helt feil.

 

og skal klart atskilles fra den ordinære programvirksomhet ved et særskilt lyd- og bildesignal.

Må innbære at det kommer en slags vignett i mellom programmet og reklamen, slik at folk vet hva som er hva. Som de to sekunder greiene med tv-2 logo på, og tilsvarende.

 

Maksvolumet på reklamen er ikke høyere, men en større del av lyden er på maks volum, for å si det sånn. I mesteparten av en film brukes ikke maks volum for at de skal ha noe å gå på, i tilfelle en person skal fyre av en pistol, løpe under et helikopter eller lignende høye lyder. Mens i reklamen kan de bruke prating med pistolskuddstemme.

 

Loven sier ingenting om hvor mye volum et program kan ha, det regulerer du ved fjernkontrollen. Hvis et program er korrekt mikset så bruker det alle volumnivåer opp til maks. Men som sagt, er det 99% av tiden ikke på maks. Det er teknisk ikke mulig for et program å sende lyd "over maks-nivå", så dette er ikke noe en tv-stasjon kan gjøre.

Lenke til kommentar

Det evige stresset med å prioritere de jævla kompisene mine som maser om gaming eller fyll hver helg eller dama som blir lei seg om jeg ikke er med hu inniblant. Det er et evig forpult mas hvor jeg krangler med både venner og dama hver jævla helg virker det som. Det skal ikke være meningen og stresse så man får vondt i brystet når man har helg? HÆ?! Noen ganger så er jeg på nippet til å kaste ting veggemellom i frustrasjon. Føler jeg sjelden får bestemme noe selv utenom at noen skal kjefte for det.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...