Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Merkelig logikk, men dog en løsning. Problemet er å måtte henge seg opp i individer sin tolkning.

 

Hvorfor er det merkelig logikk? Hun kler seg tilnærmet likt som en emo, og hater å bli kalt det. Ergo, slutt å kle deg som en emo.

 

 

Nobels fredspris kan sendes med FedEx til meg snarest.

 

Fordi det er svakt.

Lenke til kommentar

Kort sagt irriterende med folk som har en forferdelig lei tendens til å rope "jævla emo!" hver gang de ser noen med svarte klær gå forbi dem.

For det første, klesstilen emo er ikke rent svart. Den heller litt mer mot punk, og gothere og metalere er de som ofte får emostempelet. Hurra.

For det andre, musikksjangeren/stilen emo er IKKE det samme som musikksjangeren metal. Det at en sang handler om å ikke strekke til betyr ikke at den er emo!

Det er drøssvis av emoer som tror de hører på metall og kler seg der etter. At de tror det er metall og de er metallhuer, gjør de ikke mindre emo. Det er veldig, veldig ofte nettopp folkene som klager på å bli stemplet som gjør noe galt. Veldig få blir stemplet som emo om de ikke oppfører og kler seg emo.

Lenke til kommentar

Han jeg bor med. Herregud for en idiot. Blir helt gal av å bo her. Utrolig egosentrisk person. Klarer ikke å ta hensyn til andre enn seg selv.

 

Eks: Vasker aldri når det er hans tur. Må liksom alltid vente til det har gått 5 dager, hver gang. Jeg orker ikke mase mer. Det er da for svarte ikke min oppgave å minne han på det, han vet det himla godt selv.

 

Overfyller søpla. Hvis den er full, tar man den ut og setter inn ny pose. Vi fyller ikke mer på, slik at det blir et stort fjell!

 

Dusje må han, HVER dag. Særlig liker han å gå i dusjen 5 min før jeg skal gå til skolen. Dusjer til og med før og etter trening. Tror han det er gratis strøm her i landet??

 

Hvis jeg ser på film, kommer han inn og skrur på alle lysene, setter på vifta på maks og vasker noe. HVER gang. Jævla idiot..

 

Ikke klarer han å sette inn i oppvaskmaskina heller. Må liksom sette tallerkene på skrå og sånn.

 

JEG blir gal!! Er noen gutter virkelig så jævlg håpløse til alt eller?

Lenke til kommentar

Si noen har et problem som de sliter med, og de kan beslutte alvorlige ting på grunn av dette problemet. En psykolog er klar over dette, men har ikke mulighet til å iverksette noe, siden hun/han har taushetsplikt. Dette kan igjen føre til at personen begår denne handlingen, som opprinnelig kunne vært unngått. For eksempel.

Lenke til kommentar

Slutt å gå med svarte klær, så er det ingen som tar deg for en emo lenger.

Jeg går nesten utelukkende med svarte klær, men det er ingen som kaller meg emo :)

Folk tendenser til å sette meg i bås sammen med metalheads, men de er gjennomsnittlig noe av de snilleste menneskene i verden så det går helt fint.

Lenke til kommentar

Dusje må han, HVER dag. Særlig liker han å gå i dusjen 5 min før jeg skal gå til skolen. Dusjer til og med før og etter trening. Tror han det er gratis strøm her i landet??

En god og lang dusj koster ca 10 kr. 10kr daglig for å ikke lukte dritt? Vet hva jeg hadde valgt iallefall.

 

Virker som om du bare leter etter ting å klage på. La oss si han ikke dusja? Skal love deg du hadde klaga på at han lukta dritt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...