Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Da starter jeg med å irritere meg over den ekstremt overdrevne mengden reklame på visse (norske) tv-kanaler. Det går jo ikke an å kose seg foran tven når programmet eller filmen du ser på blir avbrutt i de mest spennende scenene!

Slutt å se på TV3 og Viasat 4 er mitt tips da. De andre norske (standardkanalene) kanalene har ikke irriterende mengde reklamer.

Jeg har vurdert det flere ganger, men jeg liker å se på flere av programmene som sendes der til tross for reklamen. Dette irriterer meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dessuten er det ikke alltid man kan unngå TV reklamene! Personlig ser jeg så godt som aldri på TV, men i sommer var jeg på hyttetur med noen tjommier, og da måtte vi jo selvfølgelig se på TV. De eneste morroe filmene gikk på sånne reklamekanaler, så da hadde vi jo ikke noe valg. Huff, det var fæle greier det. Er heldigvis ikke like mye reklame på ungkarskvinnen :love:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har koblet noe feil på min nybygde pc så USB og MIC porten foran funker ikke, det er irriterende! Må jo sitte drit nærme pcn da jeg må koble i bak!

 

EDIT:

 

Det andre som irriterer meg var at det ikke fulgte med brukermanual og den på nettet suger...

Endret av SebastianS
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...