Gå til innhold

The Walking Dead - Generell Diskusjon - (USA-sendetid) - (Ikke spoilere fra tegneserien)


Anbefalte innlegg

Noe helt annet: Noen tanker om hva som var tingen med de store hordene med walkers vi har sett, f.eks i s01(?) hele den horden med walkers som gikk etter veien tydeligvis mot ett mål. Lurer litt på det.

 

(edit: fjernet wiki linken pga av tegneserie spoilers)

 

A Herd, also known as a Horde, is a large group of zombies. They are usually attracted by sound, leading a few individuals to come together, eventually finding and merging with new groups, growing larger and larger and even more ferocious.
 
Herds wander around without a real purpose until attracted by sounds or prey. Herds are notably more aggressive than smaller groups, and the presence of zombies around other zombies almost creates a "synapse", or "hive-mind" effect, with them able to react more quickly by watching what others do rather than acting on their own. Herds can smash through the heaviest of barricades, tear down fences, and completely overwhelm humans in waves of undead bodies.
Endret av -iL-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kommer vel avhengig av hvem du spør. Personlig ble tegneserien litt for mye tragedieporno for min del. Alt fra Hunterne/Terminus synes jeg har nesten har vært utført bedre i tv-serien enn tegneserien, ikke det at tv-serien heller gjorde det så mye bedre. Både tegneserien og tv-serien sliter med å fortelle historien på langsikt. Føler både tv-serien og tegneserien går veldig mye i egen gjørme. 
 

Derfor liker jeg Telltale Games-episodene av The Walking Dead best. Der føles det som at de viste hva det skulle fortelle, og gjorde det bra (selv om sesong 2 av Telltale-spillet hadde et litt skuffende midtparti). 

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Hvis raten på overlevende humans er lik i resten av verden, som Walking Dead viser, raten på antall kills er lik. Hvor lang tid tar det før det ikke er zombier igjen?

 

:p

 

Kanskje jeg skulle sende inn den til what-if.com

 

Bra sesong sett under ett synes jeg. Blir lenge og vente til neste sesong.

Kan anbefale og kjøpe tegneserie kompendiumene. Har kommet 2, og #3 kommer i Oktober.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Walking_Dead_%28comic_book%29

 

Selv leste jeg igjen Alexandria delen av tegneserien nylig da TV serien jo har kommet til den delen. Interesant og sammenligne.

Lenke til kommentar

Syns det nesten var litt irriterende hvor snill Glenn var mot Nicholas etter å ha indirekte drept Noah og nesten han selv, for så å nesten bli snikskutt fra en busk. Men så så jeg posten over her, og ser at Glenn aldri har drept et menneske, som gjør at det gir mer mening.

 

Syns denne sesongen kanskje har vært den beste til nå. Utrolig mye spennende som foregår, og karakterene begynner å sette seg. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Ang den byen de hadde bygget.

 

Fascinerende den ideen om å sette støttestag til veggene utover.... Vil jo hjelpe mye når det blir press på utenfra.

 

Tenkte på det samme. Ikke bare pga støtteproblemene, men også at folk kan bruke de til å klatre på, da de ikke var spesielt bratte.

Lenke til kommentar

Antar at meningen med det, kun var at det skulle "se fett ut". Synes selv at det burde ha vært støttestenger på begge sidene og et nytt lite gjerde utenfor det igjen med piggtråd for å gjøre det mest mulig vanskelig for walkere og mennsker å i det hele tatt komme seg frem til veggen. I tillegg til det, så tror jeg ikke en utkikkspost er nok ettersom Sasha neppe har 360 graders syn til å dekke hele alexandria.

 

ZHDZiN2.jpg

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Begynte på siste sesongen her nå for noen dager siden.

Husker ikke hvilken episode jeg har kommet til, men de har iallfall kommet til det nye "paradiset", og siste jeg så i går var vel at hvis ikke de som var der fra før var sterke nok, så tok de over hele greiene.

 

 

Uansett, synd de drepte han store negeren, likte han (litt mindre den siste tiden da han begynte å bli veldig sutrete).

Men at de holder på han guttungen forsatt er utrolig ZZzzZzzzz.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...