Gå til innhold

The Walking Dead - Generell Diskusjon - (USA-sendetid) - (Ikke spoilere fra tegneserien)


Anbefalte innlegg

Om det var troverdig eller ikke er ikke så nøye for min del, da jeg følte hele scenen med fødselen, talen, var pute-tv. Ventet på at det sku gå over bare. Scenene i forkant og etterkant var kanon. Min mening bare.

 

Endelig noen andre som mener dette, syntes både denne scenen, og scenen hvor Rick finner ut av det ødela for en ellers bra episode. Makan til elendig klein dialog i "fødescenen" og fryktelig kleint skuespill av "Rick" i scenen etterpå. Flaue siste 10 minutter for min del, uansett om oppførselen, reaksjonene og situasjonene var "realistiske" satt jeg igjen med at skuespillet og dialogen ødela alt...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror han tok det ekstra hardt siden han har vært så kald mot henne de siste månedene.. Lori og han pratet jo om dette litt løst og Lori sa noe om ''Haha, vi kan ikke akkurat skaffe en advokat for å ta ut en skillsmisse og få delt våre ting mellom oss..''.

 

Tenk så hardt det må være.. en person du har elsket sååå mye som gjorde noe galt, så har man ignorert henne og vært kald mot henne, for så at hun dør før du får fortalt hvor mye du elsker den personen en siste gang.. :(

 

 

 

Hahahahaha.. Jeg gjør det samme. Er jeg ett sted og kjeder meg kan jeg fort planlegge min escape hvis en frådende zombie kom inn i rommet.. :p

 

Det var etter han så på Carl at han skjønte at han hadde drept moren sin og da knakk han helt sammen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Shit just keeps gettin' better! Synes ikke episoden var kjedelig jeg. Likte stemninga med fighten mellom Merle og han andre. Og så fikk man jo se enda mer hvor mye det har klikket for Guvernøren. Forståelig at noen ikke blir frisk av å miste familie og unger, men tviler på at det hjelper å ha jenta di som zombie hjemme.

Kan se ut som Merle mister enten livet eller en arm til under kampen med Michonne neste episode. Og enda mer action i fengslet så det også ut til å bli!

 

Så, dere som ikke har lest tegneserien da, hvem tror dere er på andre enden av telefonen? :D

 

 

edit: Må bare nevne at Daryl fortsatt er favorittkarakteren min her, med Rick rett bak.

Stemmer på "Little Asskicker" som navn til ungen, haha.

Endret av uTukt
Lenke til kommentar

Denne episoden synes jeg var fishy. Alt for mange regler ble brutt, og dette kommer fra en som hverken irriterer seg over Lori, Carl, Ricks reaksjon da Lori døde, manglende rekyl på våpen eller noen av de andre tingene som har dukket opp her i tråden!

 

- Da Michonne slaktet alle zombiene i bakgården til the Governor, så jeg én som ble kuttet fra skulderen/halsen og på skrå nedover, samt en som fikk kuttet av hodet. Disse skulle da fortsatt være aktive da de ikke fikk hjerneskader, men nei.

 

- Hvorfor spiste zombien som spiste Lori, hele Lori? For det første: pleier de å spise bein og klær (klarer de å spise bein i det hele tatt?), og dersom de uansett spiser alt, hvorfor er det så mange zombier rundt om (det skulle vel være naturlig å tro at dersom de alltid spiser alt, ville de fleste som ble angrepet, spist fullstendig)? I tillegg - ble zombien sliten og overmett av å spise hele Lori? Det slår meg ikke som naturlig at vesener som ikke tar skade av annet enn hjerneskader blir slitne av å ha spist mye? Den orket ikke gå, og den var svak i grepet.

 

- Zombiene i ringen hvor Merle og han andre sloss burde vel også ha fått kuttet av ihvertfall fingertuppene? De har jo vist seg å være ganske sterke i grepet, ref da Dale ble revet opp i sesong 2.

 

Ellers håper jeg vi får se litt av hva Michonne finner på ute for seg selv, også er jeg nysgjerrig på hvorfor the Governor har masse zombiehoder i akvarier! :)

 

Edit: Og hva i all verden gjorde den telefonen der? Enda mindre realistisk enn hele seriekonseptet. Halusinasjon, please.

Endret av Baffage
Lenke til kommentar

Telefonen er tatt fra tegneserien. Har hørt at folk i sjokk har fått rare hallusinasjoner, så ser ikke helt det store problemet med det.

 

Helt grei episode ellers, ikke noe særlig og skryte av. Men en helt grei episode sånn rett etter en litt anspent episode. Litt mer oppbygning av The Governor, mer innsikt i Woodbury og litt komme seg etter sjokket i fengslet og en forventa emo-tid med Rick.

Lenke til kommentar

De antar hun er død, ettersom hva som skjedde med T-Dog. De har ikke gravd ned liket hennes eller noe slikt, så hun er nok nogenlundene i live et sted nede i fengslet, eller så er Carol kanskje er død. Vi vil se mer av henne sikkert snart, hun dør neppe off-camera og kommer ganske sikkert i levende form eller zombie.

 

Mange som trodde Merle var død også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De antar hun er død, ettersom hva som skjedde med T-Dog. De har ikke gravd ned liket hennes eller noe slikt, så hun er nok nogenlundene i live et sted nede i fengslet, eller så er Carol kanskje er død. Vi vil se mer av henne sikkert snart, hun dør neppe off-camera og kommer ganske sikkert i levende form eller zombie.

 

Mange som trodde Merle var død også.

Hun er død. Døde av keisersnittet, og ble deretter spist opp av zombien Rick møter. Dette er noe regissøren av episoden bekrefter.

Lenke til kommentar

Jo, men hva med å lete etter hun før de tar det for gitt at hun ble drept eller gjort om til en zombie?

 

Det har gått hva? 1-2 døgn siden hun forsvant? Og de vet at hun er inne på området..

 

Hun kunne jo ha blitt spist opp som den zombien som spiste Lori sitt lik? (Antar at det er det som skjedde, ihvertfall, men tror ikke vi får se en zombie-Lori gående rundt..)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...