Gå til innhold

hvilke tiltale bruker man til en pakistaner i norge?


Anbefalte innlegg

Hei. Drive med litt research til en skoleoppgave som jeg gjør. Lurer da på hvordan man skal tiltale (fornavn, etternavn.. andre former?) en eldre pakistansk kvinne som har bodd i norge i 15 år? (del av oppgaven).. Hva synst dere? Noen muslimer eller pakistanere som vet dette?

 

Takk for svar:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har en mulig konservativ mening om dette, men eg meiner at en som skal kunne kalle seg Nordmann burde ha og kunne bevise slektskap til Norge fra før innvandring starter her, en som stammer fra Norge i flere generasjoner.

 

Men On topic.

 

En pakistaner som har bodd i Norge i 15 år er fortsatt en Pakistaner, muligens en Norsk Pakistaner (Noe en forbinder med en pakistaner med norsk statsborgerskap/oppholdstilatelse)

 

 

men høres en Norsk pakistansk eldre kvinne helt gale ut da?

 

Mange innvandrere ser på seg selv som Norske, selv med bare middlertidig oppholdstiltatelse, noe som i norge ofte utretter seg til en permanent, og viss ikke det blir en permanent blir det et ramaskrik og nyheter og full pakke..

 

Men noe som en Eldre Pakistansk opprinnelig kvinne ol blir passende.

Lenke til kommentar

Litt usikker på om dette er i rett forum.

 

Hvorfor ikke spørre dem om de føler seg mest som pakistaner eller nordmann etter 15 år? De vil være både mer norske enn de som bor i Pakistan, og mer pakistaner enn de som er født og oppvokst i Norge. Norsk-pakistaner er ikke et utvanlig begrep. Vi trenger ikke å begrense oss til svart og hvitt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...