Gå til innhold

Anmeldelse: Lara Croft and the Guardian of Light (X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er en stor fan av Tomb Raider, men hadde ikke trodd dette skulle bli noe bra. Men vi får se. Laster det ned nå. :)

 

For øvrig er jeg enig i at selve serien begynte å bli kjedelig, men det tok seg betraktelig opp igjen med Anniversary. Legend var for kort og hadde for mye action, men Underworld er helt klart min favoritt i hele serien. Selv TR1 kommer på andreplass. :)

Lenke til kommentar

Kult spill dette, men håpløst å reklamere for online coop på xbox live når det ikke er på plass før i slutten av september.

Jeg og en kompis kjøpte dette i den tro det var online coop, og desverre ikke første gang de reklamerer med at spill inneholder coop før det faktisk gjør det.

Lokal coop skal de ha fungerer veldig bra, men etterhvert blir det litt for ensformig hele greia.

Lenke til kommentar

Har spilt dette en stund nå, og det er helt klart brukbar underholdning til det neste Tomb Raider-spillet kommer. Det eneste jeg kan sette fingeren på er at det blir litt ensformig i lengden, historien er alt for kort fortalt (bare introen kunne fint ha blitt et helt spill i seg selv) og puppene hennes er for store.I tillegg er kontrollene for dårlig forklart. Jeg slet med en boss før jeg endelig oppdaget med en tilfeldighet at man kan rulle unna ting. :blush: Men det er bare bagateller.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 år senere...
×
×
  • Opprett ny...