Gå til innhold

Eksplosivt Timesalg hos Netshop 17/08 fra kl.10


Anbefalte innlegg

Ikke alt som kan regnes i kroner og øre. For noen er tid brukt på krangling og unødvendig dokumentasjon mer verd. Samt man kan fort telle kroner når man gir opp forsøket og heller kjøper nytt en annen plass..

 

Selvfølgelig, men slik vil det alltid være. Selv ikke med en prima returavdeling vil nettkjøp alltid svare seg kontra fysisk kjøp i butikk hvor man kanskje kan få tildelt en ny vare umiddelbart.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er greit å handle over disk, men det er sjelden godt utvalg eller god pris. Noen butikker har ikke engang nye modeller av varesortimentet.

 

I snitt så er det så lite feil på komponenter at det ikke lønner seg å kjøpe lokalt med mindre det er en bedrift man ønsker å støtte eller at man trenger varen på timen.

 

For folk uten peiling så kan det være greit å få veiledning i fysisk butikk, men faren er også stor for at de blir prakket på noe de egentlig ikke ville hatt.

Lenke til kommentar

24" Samsung LCD Wide P2470HD

Samsung designskjerm i Rose Black med førsteklasses innhold, innebygd TV-tuner og usynlige SRS Tru Surround XT?-høyttalere. Linjene er moderne og stilrent utformet og med en ren og fin bakside ser skjermen fin ut fra alle vinkler og i alle miljøer. Med den høyblanke rammen og den glassklare foten gir skjermen inntrykk av å sveve i rommet.

 

før: 2395,- 1995,- inkl. mva

 

 

 

Intel 80GB X25-M SSD 2,5" S-ATA II

Solid-State Disker har ingen bevegelige deler i motsetning til tradisjonelle harddisker. Dette resulterer i en støyfri, kjølig og svært solid lagringsløsning som også tilbyr en svært rask søketid. Dette er 2. generasjon av X25-M og den er basert på 34 nanometers produksjonsteknologi.

 

før: 1745,- 1595,- inkl. mva

 

 

 

LG HB-954SA 5.1 Blu-ray hjemmekino

HB954SA kan spille av bilder og musikk fra CD og MP3 samt filmer via USB- inngangen eller på plater. En av verdens mest fremstående lydeksperter, Mark Levinson har fullendet ytelsen på dette Blu-ray-systemet som lar deg se filmer i beste bildekvalitet både fra DVD og Blu-Ray.

 

før: 3750,- 2995,- inkl. mva

 

 

 

Pioneer BDP-LX52 BluRay spiller

Pioneer leverer knallsterk kvalitet som maksimer din filmopplevelse med Pioneer BDP-LX52 Blu-ray spiler. Nå kan du nyte spesielle interaktive egenskaper og laste ned bonusinnhold som ekstra scener, filmtrailere og spill.

 

før: 3995,- 2995,- inkl. mva

 

 

 

PC6070BSCANDV2 Aluminium Miditower

Ett av de aller beste kabinettene som finnes på markedet til godpris! Dette kabinettet selger vi til dem som vil ha god kjøling, lav støy og et diskret men med stiling design!

 

før: 1095,- 895,- inkl. mva

 

 

 

Sony PlayStation 3 Slim spillkonsoll

Hva er studentlivet uten Playstation? PS3 slim med hele 250GB harddisk! Med playstation 3 får du ikke bare en helt fantastisk spillkonsoll, du får også en BluRay spiller av topp kvalitet. Bestill den perfekte julegaven i dag!

 

før: 2789,- 2495,- inkl. mva

 

 

 

JVC RV-NB50B Boomblaster sort

MP3/WMA-kompatibelt CD-system med aktiv bass, med to superbasshøyttalere med kraftig basslyd, tilkopling for iPod og USB Host. 12 Volts inngang. Dokking for iPod med luke som låses. USB Host, og to 13 cm superbasshøyttalere med nivåkontroller.

 

før: 2495,- 1895,- inkl. mva

 

 

 

37" Samsung UE37C5000 LED-TV Platinum

Vakker ultratynn LED-TV i velkjent design fra Samsung, mindre enn 3 cm tykk! TV-en er fra Samsung 2010-modellserie, den såkalte C-serien. I tillegg til lekkert design og super bildekvalitet har TVen en rekke spennende funksjoner som USB-movie, Internet@TV, mulighet for trådløs internetttilkobling osv-osv. Modellen har også svingbar fot.

 

før: 6995,- 6495,- inkl. mva

Lenke til kommentar

Kjøleskapet er ikke dritt. Jeg kjøpte et slik i vår og det funker fint som bare det. Fint er det også. Tar både 12v og 220v. Det kan til og med brukes som varmeskap - du velger med en bryter om det skal kjøle eller varme.

 

Enig. Kjøpte ett i fjor som stod i kjelleren nesten ett år før jeg tok det med på kontoret og bruker det her. Funker helt strålende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...