Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Venn som kom ut av skapet midt på kvelden.


Gjest g17

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har seg sånn at etter en fest på torsdag stakk meg og kompisen og sov i garasjeleiligheten våres. Vi var ganske full og gikk og la oss med en gang. Kl var ca 2 når vi var hjemme.

 

Er ikke helt sikker på hvor lenge jeg hadde sovet, men ihvertfall så våknet jeg plutselig. Jeg så rundt meg og skjønte ikke helt hva som hadde skjedd. Så kjente jeg at jeg var våt på stangen for å si det sånn, og han kompisen min hadde ansiktet ved siden av ku*en min og smilte. Satan som jeg skvatt til. Husker ikke om jeg slo han i ansiktet eller ikke.

 

Men siden jeg var så full bare sov vi videre.

 

Morgenen etter hadde jeg svært hodepine og følte meg ikke helt klokkeklar.

Han kompisen min var vekke og hadde lagt igjen en lapp hvor han skrev hvor mye følelser han hadde for meg, at han visste det han hadde gjort var galt, og at jeg ikke skulle fortelle det videre til noen.

 

Jeg har ikke fortalt det videre, med tanke på at kansje "kompisen" min snur på historien eller ja, vil ikke se ut som en queer.

 

Er det noen her inne som har noen tips til hva jeg bør gjøre?

Sinnsykt frustrert. Herregud.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

quote fra seksualforumet:

 

"i puberteten så er du kåt på kompisen din den ene dagen, lærern din andre dagen, og flyvertinnene på flyet (bli alltid jeg ) osv. er helt normalt.."

 

dere er jo 17 :tease:

Lenke til kommentar

Syns du burde snakke med han om det, om han er homo eller ikke. Hvis han velger å stå skikkelig frem ovenfor deg, er det viktig at du er forståelsesfull og støtter ham.

 

Skjell ham i tillegg ut for det han gjorde :p Kjenner til følelsen av å ville gi en kompis en blowjob eller en handjob mens han sover, men hadde aldri gjort det!

 

Men, gi ham mye støtte! Det gjorde vennene mine da jeg kom ut, og det har gjort meg til en utrolig lykkelig person.

 

Lykke til :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

hehe, han er faktisk 18.

 

Føler meg litt sånn, hmm... hva skal jeg si; den følslsen i en pornofilm med en mann som er 70 og en jente som er 18 om dere skjønner.... abused

Lenke til kommentar

Dette er jo et overgrep.

Slik oppførsel hadde jeg aldri godtatt, om en kamerat hadde gjort noe slikt aner jeg ikke hvordan jeg hadde reagert. Dette krysser stort sett alle grenser, og er voldtekt. Burde i det minste fortelle han akkurat hva du mener om saken, å gjøre slikt uten samtykke er feil.

Lenke til kommentar

Hva er troller og hva mener du med ikke serriøst svar?

 

Skal snakke med han imorgen. Kommer nok til å ende vennskapet og holde alt greiene til oss selv. Det var faktisk helt jævlig og oppleve det. Bare glad jeg var forsatt beruset da det skjedde, så det kan bli lettere å glemme det.

Lenke til kommentar

Synes du skal støtte kompisen din. Det er nok ikke alltid lett å komme ut av skapet, selv til gode venner. Enda vanskeligere er det kanskje å erkjenne at den man er glad i, ikke har samme følelser tilbake (altså deg).

 

Angående overgrepet hans må du prøve å se dette fra hans ståsted. Han har følelser for deg og tenner på deg, og han var vel like dritings som deg (basert på førstepost). Det er så klart ingen unnskyldning, men han mente deg jo ingenting vondt. Han gjorde dette på en helt feil måte, og det er opp til deg om du vil tilgi han eller hva du enn gjør angående dette i ettertid, men det vil nok være lettere for deg om du anser deg smigret og heller tenker at han gikk litt over streken.

 

Dette hadde sikkert ikke vært en sak om det var en jente som hadde gjort det samme, uavhengig om du liker henne eller ikke. Det er bare noe jeg tror. Så det er bare å se dette i perspektiv. Men det var likevel et overgrep, og jeg forstår at du føler deg krenket.

 

Angående å si det videre til noen vil vel ikke det ha noen særlig hensikt uansett, tror du bør unngå at historien lekker ut.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for svar. Dere har gitt meg mange gode retninger.

 

Angående det at den lekker ut tenker jeg hvis han forteller den først, fordi han er redd for jeg skal gjøre det selv, så kan det være folk begynner å lure. For da kan han plutselig si at situasjonen var omvendt, og siden det var jeg som holdt kjeft om det stoler folk på han.

 

Har prøvd å ringe han flere ganger men han tar meg på optatt, så han trenger sikkert litt tid for seg selv.

Lenke til kommentar

Er du SIKKER på at dette skjedde? Og var dere like fulle begge to? Ta det med ro, og ta opp saken med ham på en rolig måte, for så å støtte ham om han faktisk er homofil. Det er kanskje ikke en historie du forteller på første date med en ny jente, men jeg ville nok ikke kalle det du har opplevd et overgrep heller.

Lenke til kommentar

" kosing " er når begge to er enig om og gjøre det.

" voldtekt" er når den ene gjør noe den andre ikke vill.

 

 

men men. siden du var så beruset kanskje du drømte ? ( it happends )

 

personlig ville jeg latt som om jeg var for beruset til og huske noe og ikke nevne det til han.

stille på døren med en grandis og en film og være som alt var normalt.

 

du må tenke på at siden han var drita og kanskje han gjorde det uten og tenke. ( samme med lappen og. kanskje han skreiv i fylla og glemte hele saken )

så ikke skyld 100% på han.

 

men vis du føler og bli sugd av en annen mann var så horribelt er det desvere lite du kan gjøre for og komme over det. bare vente og håpe at du glemmer det...

 

lykke til.

Lenke til kommentar

Har snakket med han og han endte vennskapet. Han sa han var forelsket i meg og alt det greiene der og at vi ikke burde være venner helt til han kom over meg. Men jeg klarer meg fint, har nok venner :D

 

Takk for hhjelpen folks!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...