Gå til innhold

Google dropper Wave


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror det er for tidlig å konkludere med dette. En tjeneste som Google Wave vil aldri tatt av før evt. Google OS har tatt av.

En mulighet er å implementere (deler av) det i Chrome.

 

Enig i det. Det har vært helt feil fokus av google å forsøke å lage tonnevis av stand-alone tjenester. De må sys sammen.

Lenke til kommentar

Wave ble mye brukt av meg og resten av klassen til alt mulig rart. Utrolig bra og enkelt hjelpemiddel til prosjekter.

 

Synd at det ikke blir videreutviklet.

Enig i det, uvurderlig verktøy for real-time arbeid med mange parter.. Fungerer utrolig nok spesielt godt for programmeringsprosjekter..

Lenke til kommentar

jeg skjønner ikke hvorfor google nektet brukermassen å prøve wave da folk faktisk var interesserte i saken. da google gjorde tjenesten tilgjengelig for alle så hadde mesteparten gått lei av å vente. inkludert meg selv. å være betatester alene var også tafatt.. tjenesten i seg selv er jo igrunn genial, men uten brukere så blir det litt kjipt likevel

Lenke til kommentar

Jeg prøvde wave beta, men fikk også merke at det var en sosial tjeneste som ikke har nevneverdig verdi med minimal brukermasse. Jeg prøvde å dra i gang en SSD wave (fokus på områder som nyter av samarbeid, som FAQ og oppsummering og samling av nyheter) som led krybbedød.

 

Invite only ødela veldig.

 

Jeg likte veldig godt designet på wave, og kunne gjerne jobbet mer med det. Om nokk folk hadde fått seg wave hadde det blitt revolusjonerende for samarbeidsprosjekter på PC.

Lenke til kommentar

Einig med dei tre siste kommentarane her. Då eg fekk invite var eg sånn "Yay, Google Wave!". Så logga eg meg på, prøvde ut litt av kvart, og konkluderte med at det var lite vits i det utan fleire brukarar. Stort sett ingen eg kjende hadde det, og folk verka ikkje så interesserte, så eg har stort sett ikkje brukt det i det heile...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...