Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

OK. Ikke så gale, etter at TV2 gjorde hva de kunne for å få oss tilvendt høyere priser. Dette må jeg nok stå i. Takk for svar! 

Både UFC og Formel 1 ser jeg en gang i blant.

Bundesliga er litt mindre spennende etter at Haaland gikk til City. Som United-supporter håper jeg virkelig han reiser videre til Real etter to år hos naboen. Vi trenger uansett 2 år for å komme på skuddhold til City og L'pool. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Pakka til Viaplay er ikke sååå gæren om man ser mye fotball også utenom Premier League, pluss Formel 1 som mange ser på. Håper bare vi får Premier League i 4K, men holder ikke pusten.

Ellers synes jeg TV2 sin pris var litt bedre siden man også fikk Champions League, alle landskamper, La Liga ++. 

Årsaken til vanvittig prisøkning er attraktiviteten til produktet. Blir vill budkrig da mellom aktørene, og TV2 hadde lite valg om å øke prisen en del dessverre.

Lenke til kommentar
Danielzu skrev (10 timer siden):

599kr om du har t-we(telenor). 

Får jo med viaplay som er greit gode på filmutvalg. Mye nordiske serier om det er noe man er hypp på.

🤪Jeg har ikke tenkt på dette engang. Jeg har t-we, og det fungerer jo faktisk greit til å streame med. Ser kun sport live, inkl. F1.. 

Sist jeg hadde PL gjennom TV-leverandøren, hadde jeg Altibox, og opplevde stadig at jeg ikke var hjemme da kamper skulle spilles. Fortsatt en stiv pris, men veldig overkommelig i forhold til høvdingen jeg så for meg.

Det er vel som bensinprisene. man endrer verdensbilde straks prisene stiger veldig. Ser jeg 23-tallet nå, så håper jeg nesten at tanken er under halvfull..

Lenke til kommentar

Fra årsmøtet til Barca:

"Torsdag kveld var det årsmøte der medlemmene skulle stemme over hvordan dette skulle gjøres, og til slutt fikk president Joan Laporta medhold i å selge deler av TV-rettighetene og effektsalget.

De selger visstnok 25 prosent av tv-inntektene sine de neste 25 årene, og også 49,9 prosent av rettighetene til effektsalget sitt.

Totalt skal visstnok gi inntekter på minst 700 millioner euro."

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...