Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Snikpellik skrev (1 time siden):

Men hvor mange evt. uvaksinerte spillere er i karantene som følge av nærkontakt med Martin?

Lista med spillere ute for andre ting er ellers lang:

Auba
Elneny
Cedric
Saka
Tomiyasu
Smith-Rowe
Pepe
Kolasinac
Partey
Chambers
Xhaka

12 ute som vi vet om, pluss da eventuelt uvaksinerte spillere i karantene som klubben ikke opplyser om pga personvern i tillegg til de 12. Da er det ikke så mange igjen, og det er en svært viktig kamp. Jeg synes det er til å forstå av Arsenal hvis flere enn Martin er ute pga covid.

Det kan nok diskuteres, men alt bør vel falle på antall uvaksinerte spillere et lag har som dermed må i karantene. Alle de andre sakene som helt vanlige skader og suspensjoner bør ikke regnes med. Sånn er det hver eneste sesong. I tillegg til AFCON som arrangeres annethvert år. Klubbenes ansvar å holde spillerne sine i god fysisk form, ha god disiplin på banen og om de så velger å kjøpe afrikanske spillere så er det med viten om at de vil være utilgjengelige i perioder.

I verste fall så må man bare belage seg på å bruke reserver. Ligger jo i navnet.

Personlig så mener jeg at uvaksinerte spillere også bare burde være klubben sitt problem og noe de må ta på sin egen kappe, men jeg skjønner at det kan bli et problem i og med at det ikke vil føre til at disse spillerne vil vaksinere seg. Man burde kanskje gjøre endringer i lovverket som gir spillerne insentiv til å vaksinere seg, men det kan vel være juridisk utfordrende det også. Kan jo ikke bare trekke spillere i lønn osv. uten å få slengt søksmål i mot seg for kontraktsbrudd.

 

Endret av Mr. President™
Lenke til kommentar

Enig med deg. Det bør være spillere som er ute pga koronasmitte/karantene som skal være utslagsgivende. I Arsenals tilfelle så vet vi ikke hvor mange det er. Hvis det kun er Martin så bør kampen spilles.

Jeg vet ikke hva klubbene kan gjøre, tror det må en lovendring til som du sier, men jeg er litt usikker på om det er en god vei å gå. Uansett tror jeg managerne og klubbene må rive seg i håret av spillere som ikke tar vaksinen. Det er så unødvendig.

Klubbene kan droppe å signere uvaksinerte spillere. Tror heller ikke karantenesystemet vil vare så veldig mye lengre da.

 

Lenke til kommentar

Defensiv stabilitet, stabilitet i sin helhet egentlig. Everton kan bli gode på overganger, har spillerstallen til det, mangler spillestilen.  Nuno fikk det ikke til i tottham, men var aldri en god fit. Supportere som ønsker å spille the Tottenham way som ikke er Nuno's wheelhouse. Everton og Nuno er en bedre fit.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...