Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Mr. President™ skrev (13 minutter siden):

Ja, stussa også på den kommentaren.

Falske positiver er veldig sjeldent og helt usannsynlig at det skal være dette som er tilfellet på flere tester, så enten vet ikke Klopp hva han snakker om, det er en annen årsak, eller så er det løgn. Alle spillerne skal være vaksinerte også i Liverpool så ingen er ute pga karantene.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Jeg har stussa litt på det jeg også, ikke nødvendigvis på det Klopp sa, men hvor god kontroll de har på at klubbene snakker sant?
Har jo inntrykk av at det krever en stor dose ærlighet fra klubbene, og at de ikke finner på smitte og/eller skader for å få kamper som de må stille med svakt mannskap utsatt.

Skal ikke påstå det er tilfellet med Liverpool, kan jo ikke si at det virker ut som de er veldig tjent med utsettelsen av ligacupen. 

Lenke til kommentar
Mr. President™ skrev (1 time siden):

Skulle gjerne ha visst noe mer, kanskje er det større sjanse for falske positive med omikron? Eller kanskje bare styreleder i EFL og tidligere Liverpool-direktør, Rick Perry er fornøyd med informasjonen fra Liverpool?

Det er ikke større sjanse for falske positiver med omikron, men ut fra hva man tror nå en litt større sjanse for falske negativer på antigen hurtigtester. Det gir uansett ikke mening at det skal være forklaringen. 

I dette tilfellet skal både hurtigtestene og den første runden med PCR-tester ha vist masse positive tester. Før altså en tredje runde med PCR-testing avslørte at de aller fleste av tilfellene var negative.

Så både antigen hurtigestene og PCR-testene må da ha gitt falske positiver på så mange personer. Dette er ikke mulig. Jeg jobber med noe som gjør at vi alle tester oss hver dag, og dette har vi gjort i halvannet år - uten et eneste tilfelle av falsk positiv. Så er det plutselig mange spillere som får falske positive både på hurtigtest og PCR i Liverpool. Merkelig.

Det kan derfor ikke være snakk om faktiske falske positive prøver, det må i såfall være feil med analyse av testene. Men at det skal skje både i runden med hurtigtestene og på laben PCR-testene er helt urealistisk.

Jeg tror ikke Liverpool har manipulert noe her, eller at klubben lyver. Jeg vet at man kan manipulere hurtigtester til å vise positivt med f.eks. sitron i nesa/Fanta Exotic og lignende, men jeg tror ikke dette fungerer på PCR. Men jeg lurer oppriktig på hva som kan ha skjedd? Må være en naturlig forklaring.

En teori kan være at siden omikron fester seg lettere til øvre luftveier, som ytterst i nesa, kan det være at flere spillere har hatt viruset der fysisk under begge testrundene men at de ikke er blitt faktisk infisert og det var borte igjen etter tredje testrunde.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

For de som ikke har fått det med seg, så har Arsenal søkt om en utsettelse av kampen mot Tottenham, med kun Ødegaard ute med positiv test. 

Ja, det jo i teknisk sett i henhold til de reglene som klubbene har blitt enige om (hvor det ikke blir gjort forskjell på skader og smitte), men ikke helt uventet har det jo blitt en god del reaksjoner. 

(Sky har riktignok andre motivasjoner, som eier av TV rettighetene til en av de større derbyene i løpet av året). 

Lenke til kommentar
IT-Henrik skrev (1 time siden):

For de som ikke har fått det med seg, så har Arsenal søkt om en utsettelse av kampen mot Tottenham, med kun Ødegaard ute med positiv test. 

Ja, det jo i teknisk sett i henhold til de reglene som klubbene har blitt enige om (hvor det ikke blir gjort forskjell på skader og smitte), men ikke helt uventet har det jo blitt en god del reaksjoner. 

Men hvor mange evt. uvaksinerte spillere er i karantene som følge av nærkontakt med Martin?

Lista med spillere ute for andre ting er ellers lang:

Auba
Elneny
Cedric
Saka
Tomiyasu
Smith-Rowe
Pepe
Kolasinac
Partey
Chambers
Xhaka

12 ute som vi vet om, pluss da eventuelt uvaksinerte spillere i karantene som klubben ikke opplyser om pga personvern i tillegg til de 12. Da er det ikke så mange igjen, og det er en svært viktig kamp. Jeg synes det er til å forstå av Arsenal hvis flere enn Martin er ute pga covid.

Lenke til kommentar

Denne måten Chelsea spiller på mot City virker å være nesten den beste måten å slå de på. Solskjær gjorde nøyaktig det samme flere ganger, med hell. Det blir sjanser mot selvfølgelig, men man gir seg selv en fair mulighet til seier om spillerne er disiplinerte nok, setter minst én av de ganske få mulighetene man får på kontring og unngår store feil.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...