Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+3165
Snikpellik skrev (51 minutter siden):

Sjekka den opp, stemmer ikke. Fra 18/19 til 21/22 brukte Chelsea mest (621m), etterfulgt av United (541m) og City (527m). Ikke utypisk FotballJOE.

https://www.transfermarkt.com/transfers/einnahmenausgaben/statistik/plus/0?ids=a&sa=&saison_id=2018&saison_id_bis=2021&land_id=189&nat=&kontinent_id=&pos=&altersklasse=&w_s=&leihe=&intern=0&plus=0

Ikke så rart United brukte en del når man måtte bytte ut så og si hele laget. Problemet er at de ikke brukte mer i starten, så utrenskingen av stallen tok unødvendig lang tid.

Det er jo alt etter hvordan de har regnet, som de gjerne kunne vært tydeligere på. Om man sorterer linken din etter balance, så ligger jo United på topp. 

Screenshot_20211121-122210_Chrome.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
IT-Henrik skrev (28 minutter siden):

Det er jo alt etter hvordan de har regnet, som de gjerne kunne vært tydeligere på. Om man sorterer linken din etter balance, så ligger jo United på topp. 

Påstanden var vel ordrett "no Premier League club has spent more on transfers", ikke transferbalanse. 

United vil "alltid" ligge på topp på en slik balanseliste, siden de er den eneste klubben i ligaen som ikke er avhengige av å selge spillere for mye penger, på grunn av de massive kommersielle inntektene. Man får ikke konflikt med FFP, og man har alltid ganske mye penger å bruke til tross for at Glazers stjeler store utbytter.

Det er heller ikke overraskende at de ligger øverst likt med Arsenal der i den perioden, da man siden Solskjær tok over har byttet ut så store deler av spillerstallen som for det meste ikke hadde noe særlig verdi i markedet. Lukaku er vel den eneste spilleren med en stor verdi man har solgt.

Solskjær kvittet seg med blant annet disse spillerne: Lukaku, Sanchez, Smalling, Young, James, Darmian, Valencia, Herrera, Rojo, Fellaini, Wilson, Fosu-Mensah, Gomes, Borthwick-Jackson osv. Blind ble solgt rett før han kom, og Carrick ga seg et halvt år før.

Man har nesten ikke fått noe penger for disse spillerne, det eneste unntaket er Lukaku. Mye på grunn av at spillerne har vært over the top/ræva/dårlige signeringer, eller fordi klubben var helt inkompetente med kontrakter (f.eks. Herrera). Man har bare måttet få de ut. Så det kommer nesten ingen penger inn fra spillersalg i United, de pengene kommer inn fra kommersielle inntekter i stedet. Det er modellen, og sånn vil det nok fortsette også.

Den eneste storklubben som imponerer på denne fronten de siste par årene er Liverpool, som har kjøpt få spillere men likevel får det til å funke. Synes det alltid er mye mer interessant å se hvor mye en klubb bruker enn hva de tjener.

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...