Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sitat

Søndag spilles United mot Liverpool på Old Trafford.

Nå starter også en annen kamp, og den foregår mellom de to Supporterklubbene. Supporterlubben har nemlig sagt ja til å gå i duell mot Liverpools supporterklubb om hvem som klarer å støtte årets TV-aksjon med flest penger.

Pengene går til Plan Internationals «Barn, ikke brud»-aksjon, og Supporterklubben gir selv 25 000 kroner for å få oss i gang. Liverpool har gjort det samme.

Link om man ønsker å støtte saken

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Jakobk skrev (1 time siden):

Gratulerer! Velfortjent begge seirene dessverre, men uansett fint å få inn en sin slump penger til en viktig sak :) 

Viktigste i akkurat den "konkurransen" var jo heldigvis at det ble samlet inn en god slump med penger 😁👍🏻 Litt usikker på hva som skjedde nå, for nå står det plutselig 38 dager igjen på Liverpool sin.

Endret av KANE2009
Lenke til kommentar

Kasper Wikestad har byttet fra TV2 til NENT. Synd for resten av denne sesongen, men en veldig god nyhet at han skal fortsette å kommentere Premier League fra neste sesong!

WIKESTAD FORLATER TV 2 – KLAR FOR NENT
https://www.vg.no/sport/fotball/i/dnMPBJ/wikestad-forlater-tv-2-klar-for-nent

Sitat

Kasper Wikestad har kommentert for siste gang for TV 2. Allerede tirsdag begynner 45-åringen i ny jobb hos Nordic Entertainment Group (NENT), som har sikret seg Premier League-rettighetene fra 2022 til 2028.

 

Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (1 time siden):

Tottenham har sparket Nuno Espirito Santo. Det ble bare fire måneder.

Samtidig meldes det fra flere hold at Conte kan ta over.

 

Det gikk fort. Kanskje like greit når man så var dårlig de var på lørdag. Kane er jo helt ute også. Fikk ikke igang laget, og spilte kjedelig fotball. Spørs om det blir Conte, han vil jo kjempe om titler ikke maks topp 4. 

Lenke til kommentar
40 minutes ago, Golf'ern said:

Det gikk fort. Kanskje like greit når man så var dårlig de var på lørdag. Kane er jo helt ute også. Fikk ikke igang laget, og spilte kjedelig fotball. Spørs om det blir Conte, han vil jo kjempe om titler ikke maks topp 4. 

Det er jo Tottenham, så topp 4 er maks de kan kjempe om. 

Det burde jo ikke akkurat komme som en overraskelse at Nuno spiller kjedelig fotball, det burde de visst når de ansatte Mourinho og. 

Lenke til kommentar
Dragavon skrev (10 minutter siden):

Mere idioti fra Tottenham-styret.

Pochettino tok dem til deres beste ligaplassering siden 63, og en champions league finale og fikk likevel sparken 💩

Etter det så har det gått den veien høna sparker.

Nei. Tottenham spilte dritt også siste tida til Poch. Poch var veldig rar i pressen osv. Turen til CL-finalen må være den som er preget av mest flaks/sensasjonelle resultater i siste liten som har vært i CL. 

Han var dog også veldig klar på at han mente laget trengte en "hard" gjenoppbygging. Dvs det var mange spillere i troppen som ikke burde være der. Tottenham holdt på å bygge ny stadion og valgte å prioritere det foran å bygge lag på ny pga økonomisk risiko. I etterklokskapens lys burde nok klubben solgt unna en del navn som fortsatt var verdifulle da men de håpet på at å beholde dem ville holde laget høyt på tabellen allikevel. Og det har de jo forsåvidt klart, til en viss grad. 

Neste mål nå er jo å ikke ende som Arsenal (ref etter å ha bygd stadion).

Lenke til kommentar

Eg er likevel overbevist om at Tottenham hadde vore  i en bedre posisjon no om de hadde beholdt Pochettino den gangen. Ikkje nødvendigvis på tabellen, men i forhold til å bygge ett lag.

Mourinho ødelegger mere enn han bygger, og sjølv om eg har største respekt for jobben Santo gjorde med Wolves burde han aldri blitt ansatt i Tottenham.

Endret av Dragavon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...