Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sitat

Da er det jo koslig at Sunny forsetter trenden. Er jo åpenbart at han prøver å påvirke dommerene og  skape blest for å få flere straffer. ^^ 

Får se om det hjelper :) sett litt på de situasjonensom OG påstår er straffe men de faller jo som fluer. Kan jo for eksempel ikke rykke til i fotene som at du får strøm i deg for at noen holder deg i skjorta, OSV. de må øve mere for å lure var rommet. Syns det har vært god dømming og det skal ikke dømmes straffe på alt mulig.

Endret av leifeinar
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skremmende lav vaksinedekning hos Premier League-klubbene. Dekning på nivå med enkelte republikanske delstater i USA. Selv Newcastle har 4-5 spillere som er uvaksinerte, selv om Darlow var innalgt på sykehus og flere spillere var ute i månedsvis med korona. Vilt.

Tiltakene i UK er for det meste fjerna, men spillerne og støtteapparat må fortsatt følge en del regler på grunn av dette. I tillegg har man alle inn- og utreisereglene som gjør det verre for de som spiller i Europa.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

https://www.skysports.com/football/live-blog/11095/12427975/newcastle-takeover-saudi-led-consortium-hopeful-of-announcing-deal-for-club-on-thursday-live

 

Newcastle blir kjøpt opp av Saudi-arabisk eid konsern. Rikere enn rikest, mer enn City-eierne bl.a. samme gjengen som prøvde tidligere. Definitivt sportswashing som det landet har drevet mye med. 

En ting er sikkert , Steve Bruce må nok pusse opp cv'n sin brennkvikt.

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...