Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Whiteshit skrev (5 timer siden):

Han har jo bokstavelig talt skreve subjektive avgjørelser i "egen" brakett. Det er vel alle VAR avgjørelsene oppsummert som ikkje er like clearcut - slik som kåshåroffside

Hva er subjektive avgjørelser? Alt som ikke er offside? Alt er jo nedfelt i regelboka til en viss grad. Er ganske mye som er clearcut og VAR-tall uten noe kontekst betyr jo ingenting. VAR brukes ikke utifra noen kvote.

Dessuten så er denne listen egentlig enda mer verdiløs fordi den tar ikke i betraktning de situasjonene som VAR ikke har fått kunne sett på fordi dommeren har blåst for en situasjon i forkant rett før ballen har havnet i mål. Jeg husker at tidlig i sesongen så fikk vi et mål i mot oss som burde ha vært annullert for angrep på keeper, i samme kamp på andre siden så blåser dommer for noe som i beste fall var en duell, ballen enste i kassa men fløyta kom først og dermed var det lite å få gjort. 

Ser forøvrig at denne situasjonen heller ikke nevnes i artikkelen. 3 fouls i 1 og samme situasjon men VAR og dommeren så ikke problemet (no pun intended).

2E446F06-5941-49E2-BEAC-4ACC73EB2C90.jpeg.50243c0c1642afa09c14d1b871bb15af.jpeg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
2 minutes ago, Sexylubb1 said:

For et par år siden besto omtrent førstelaget til England av 5 Tottenhamspillere og benken av nesten like mange. Når er det plass til bare Harry Kane. 

Sånn kan det gå. 

Hva skjedde egentlig med Dier og Alli? Sistnevnte var jo en av ligaens beste spillere i noen sesonger der. 

Lenke til kommentar
Benbjo skrev (6 minutter siden):

Hva skjedde egentlig med Dier og Alli? Sistnevnte var jo en av ligaens beste spillere i noen sesonger der. 

Mourinho skjedde med Alli. Han har spilt en del igjen i det siste og vært rusten men god. Han ble, som mange i Tottenham, et offer for at utgående spillere ikke ble erstattet skikkelig. Han må kle en helt annen rolle i laget nå og måtte falle dypere i banen på slutten under Poch. Før så var han egentlig en "shadow striker" som tok løp i rom de andre skapte. Det blir litt som en Müller light. Flink til å finne og utnytte rom. Se for deg at Müller plutselig må spille offensiv midtbane eller b2b i stedet for raumdeuter. Kommer det til å funke? Neppe. 

Dier var god når han fikk spille den falske midtstopperen i Tottenhams "3-5-2/3-4-3". Han er jo god ellers og men han har alltid en brøler i seg. Og han er ikke veldig god I duellspill i boks. Sammen med Vertongen og Alderweireld gikk det greit. Men etter det er det stort sett ikke noen som passer på bak ham. Og Tottenham har derfor stort sett sluppet inn mål på dødball eller etter store personlige brølere. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Mourinho pleier å etterlate seg minst én spiller ødelagt i lang tid etter han er ferdig i en klubb. Det skjedde med Alli. Ble brukt feil for lavt i banen med for mye defensivt ansvar, og i tillegg var ikke akkurat retorikken kjærlig fra manager i retning Alli. Litt som Mata i Chelsea. 

Edit: Sexylubb1 sa det bedre :) 

Det kan jo også være holdninger og sånt. Men det viser seg veldig ofte at det er gjort feilvurderinger i tiden etter Mourinho er borte fra klubber, og at man-management metodene hans ikke fungerer så godt lenger. Der han tidligere klarte å samle alle og kanskje frastøtte seg bare én eller to, blir det for mye splitt og hersk nå.

Se på Rashford, Pogba, Martial og Shaw i Manchester United, spillere som ikke en gang fikk spille fra start under Mourinho de siste månedene, men som har vært glimrende og helt sentrale i laget etter han fikk sparken. Martial ble jo toppscorer den påfølgende sesongen, Shaw ble kåret til sesongens spiller i klubben, Pogba var fantastisk før skaden og Rashford trenger vi vel ikke beskrive ytterligere. Frigjøring.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Det er litt rart. Han likte Alli før han kom, spøkte med at han ikke var flink til å trene i dokumentaren og plutselig erhan fall guy. Men Mourinho sin måte å takle problemer i Tottenham på var å droppe spillere hardt og lenge etter en dårlig kamp. Det fungerer sikkert på noen men er knusende for psyken til andre. Se på Rose feks. Alli trenger å få lov til å feile. Når det han gjør funker ser det fantastisk ut. Ellers ser det ut som om han knapt har spilt før. 

Lenke til kommentar

Bruno? Hæ? Harry Kane vinner, selvsagt. Flest mål og assist og engelsk landslagskaptein og mediayndling. Rodgers hadde nok vunnet om det ikke var for siste rundes resultater. Men hvorfor skulle noen andre enn Guardiola vinne nå? Bielsa fordi han unngikk å rykke ned? 

Endret av Sexylubb1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...