Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

barezell skrev (10 minutter siden):

Absolutt! Det er et steg fremover og viser at protestene kan bringe resultater. De får ikke noe stemmerett i styret, men ved å delta kan ikke klubben vedta planer som ESL i det skjulte.

Håper flere klubber følger Chelseas eksempel her. Målet er fortsatt en endring til 50+1 eierskap, noe som er sannsynligvis er ganske urealistisk, men fortsetter supporterne å protestere kan man komme frem til forbedringer som vi ser her.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Snikpellik skrev (17 minutter siden):

De får ikke noe stemmerett i styret, men ved å delta kan ikke klubben vedta planer som ESL i det skjulte.

Sitat

The successful candidates will be required to enter into a confidentiality agreement, similar in scope to the confidentiality obligations of a member of the Chelsea Football Club board of directors. This will allow the Club to discuss and seek advice on a broad range of matters.

Samtaler om ESL 2.0 ville de sørget for at inngår som taushetsbelagt. 

Lenke til kommentar
blured skrev (1 minutt siden):

Samtaler om ESL 2.0 ville de sørget for at inngår som taushetsbelagt. 

Skjønner. Men likevel vil det da bli litt vanskeligere å holde slike ting skjult.

Det beste ville vært at alle større endringer for en klubb som for eksempel hvilke konkurranser en deltar i må tas opp i styret og at fan-representanten har vetorett eller at det må være enstemmig. Hvis myndighetene kan klare å få til et slags rammeverk og krav til noe sånt vil det være fantastisk.

Lenke til kommentar

Ja. Om en av de tre sender en kryptert melding til feks The Guardian, vil de ikke klare å finne ut hvem av de som gjorde det. Så sånn sett utgjør en slik endring en faktisk forskjell.

For meg fremstår dette litt som et forsøk på å minske minsøyen og sannsynligheten for at britiske myndigheter skal gjøre juridiske endringer.

Men det kommer jo litt an på hva slags syn en har på hvordan klubber skal drives.

Lenke til kommentar

1F97962C-1851-42EB-8C8E-3FACE4917E4D.thumb.jpeg.6906f0687cf3771285a9cc6bbe074fd1.jpeg

Leicester gjør det spennende for seg i år også... Har igjen United, Chelsea, Tottenham.

Liverpool bare 3 poeng bak om de vinner de to kampene de til har til gode. West Ham bare 2 poeng bak om de vinner den ene de har til gode.

Edit: Faktisk ikke umulig for Spurs heller. De er 4p bak om de slår Leeds i morgen, og møter som nevnt Leicester i siste kamp.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Tv2 skrur opp prisen igjen. 

 

TV 2 skrur opp prisen:

TV 2, som har rettigheter til blant annet Premier League og Champions League, øker satsen for fotballpakken på fjernsyn med 200 kroner fra høsten.

Det er Kampanje som skriver at kanalen har gått ut til sine samarbeidspartnere på distributørsiden om den nye veiledende prisen på fotballtilbudet. Prisen øker med 30 prosent fra 699 til 899 kroner.

Også i TV 2s strømmetjeneste blir det betydelig dyrere å være fotballkunde. Kanalen forsvarer prisøkningen med at den totale sportspakken blir større.

– Vi snakker om et helt nytt sportsprodukt, og etter hva jeg kjenner til har det aldri i historien blitt tilbudt et slikt komplett fotballprodukt på TV som det TV 2 kan tilby til høsten, sier kommunikasjonsdirektør Sarah Willand til Kampanje.

Hun mener at det ikke går an å snakke om prisøkningen isolert, så lenge det også er snakk om et nytt og utvidet sportstilbud på TV 2 fra høsten av. Kanalen tilbyr 127 kamper fra Champions League, 380 kamper fra spansk La Liga, alle de europeiske VM-kvalifiseringskampene og nasjonsligaen.

Altibox reagerer derimot på prisøkningen.

– Vi synes at denne prisøkningen er urimelig og er ikke enige med TV 2 om at den kan forsvares med det innholdet som de forespeiler. Samtidig er det slik at når TV 2 øker prisen inn til oss, så kan ikke vi la være å øke prisen uten å tape penger på det, sier kommunikasjonsansvarlig Andreas Veggeland i Altibox.

Altibox vil derfor øke sine priser ut mot kundene med 150 kroner fra 1. august. Det vil si at 100 prosent av summen går til TV 2, og at de selv ikke vil tjene noe på prisøkningen.

Sakset fra db.no

Lenke til kommentar

Dette har blitt alt for dyrt nå. Burde kunne velge bort f.eks la liga eller Europa league hvis man ikke er interessert i det. Jeg fant andre måter å se PL på for en stund siden med de kampene mitt lag spiller. så har jeg heller sett Bundesliga og championship som er mer spennende og inkludert med altibox, hvis jeg bare har lyst til å se fotball.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...