Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Ja, jeg er veldig spent på hvordan Tottenham skal klare å løse dette.

Som jeg var inne på i Superliga-tråden: Det er egentlig helt vanvittig hvor bra det står til for mange lag i Premier League for tiden. (Hvilket gjør det drittet de forsøkte å pushe på oss enda mer uforståelig og provoserende).

Innenfor topp 10 er egentlig Tottenham det eneste laget jeg tenker at ikke har noe bra på gang. Også kan en kanskje også stille et lite spørsmålstegn ved Arteta.

Og i den nedre halvdelen: Crystal Palace og Wolverhampton er kanskje litt meh (men sistnevnte har bra manager og det blir følgelig vanskelig etter hodeskaden på Jimenez og salget av Jota). Newcastle og Burnley er seg selv. WBA er jeg glad vi blir kvitt. Men resten er lag jeg liker veldig godt. Southampton, Aston Villa og Brighton har jo vist at de kan spille bra fotball og slå hvem som helst. Og de to sistnevnte har også veldig unge lag, blir spennende å se hva de kan få til! (Tammy Abraham inn for Brighton elns, og de blir skumle...)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
blured skrev (50 minutter siden):

Ja, jeg er veldig spent på hvordan Tottenham skal klare å løse dette.

(...) 

Innenfor topp 10 er egentlig Tottenham det eneste laget jeg tenker at ikke har noe bra på gang. 

Enig. Men dette er jo også delvis "by design". Tottenham regnet med sportslig tilbakegang under byggingen av stadion og leide inn Pochettino for å styre skuta gjennom uten nedrykk med begrensede midler. Og det ble jo en knallsuksess man ikke regnet med og som klubben (håpløst) prøvde å kapitalisere på ved å leie inn Mourinho som en som skulle lose skuta i havn med ett trofe eller to.

Det er egentlig nå Tottenham skal begynne å utfordre de andre, nå som de med større inntektspotensial kan hente bedre spillere. Desverre skjedde covid. 

Neste trener blir ekstremt viktig. Og han må få støtte. Spillergruppen trenger en overhaling ala den Pochettino hadde. 

Endret av Sexylubb1
Lenke til kommentar
Mr. President™ skrev (13 timer siden):

Hvorfor hører vi aldri om disse søramerikanske samba talentene før City snapper dem opp? På tide at United sender ned noen speidere dit. På grensen til irriterende hvor elendige de aller fleste spillerne vi har hentet derifra har vært.

Pellistri kom nylig fra Uruguay, du hadde kanskje ikke hørt om han? United er i Sør Amerika med speidere.

Ellers er det litt flere grunner. 

1. United har utvidet speidernettverket sitt betraktelig i Europa siden Solskjær kom. I stedet for å konkurrere om veldig få i Sør Amerika som er usikre kort og gjerne går til overpris ser man mer på spillere som allerede har gått gradene i akademier som ligner mer på vårt eget og/eller har fått spilletid på øverste nivå i andre ligaer. Filosofien i Uniteds akademi er at spillerne skal komme tidlig slik at man kan forme dem også som mennesker og kulturelt slik at overgangen ikke blir for brå.

2. Vi trenger egentlig ikke. Uniteds akademi er en talentfabrikk av dimensjoner. Se på laget vi har nå - Rashford, Greenwood, McTominay, Pogba og Henderson er alle i førsteelleveren og fra vårt akademi. På benken er Tuanzebe, Williams. Det er helt vanvittig imponerende produksjon når man har så mange egenproduserte spillere som er gode nok til å være del av troppen til andreplassen i Premier League. Mange av disse er lokale gutter fra Manchester-området. Så gror det godt bak dem også - Mengi, Laird, Hannibal, Garner, Shoretire, Elanga og Galbraith er alle spillere som regnes som blant de største talentene i England og noen av dem i verden.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...