Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Mannen1 skrev (31 minutter siden):

Må være medlem for at man kan logge inn, men virker som om det bare er planer og ikke hundre prosent. Men skremmende ja, at det er tilfelle. 

Men la oss si at England fortsatt har kvote på 4 CL lag. Og Liverpool faller utenfor et år, men kommer inn pga koeffisientpoeng. Vil de da ta CL plassen på bekostning av et topp 4 lag?

Nei, de vil ikke ta plassen fra noen slik jeg har forstått det, fordi antall lag utvides fra 32 til 36.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skjer dette er jeg helt ferdig med europeisk fotball, da holder jeg meg til tippeligaen. Makan til noe forbanna drit, om det er noe jeg hater så er det hvordan amerikansk sport er bygd opp og det er noe lignende de amerikanske dritt eierne prøver å presse frem. Jeg har NULL interesse av å vite hvem corner flagget er sponset av. 

Lenke til kommentar

Florentino Perez (Real Madrid) skal være styreformann, mens John W. Henry (Liverpool), Joel Glazer (Manchester United) og Stan Kroenke (Arsenal) settes opp som nestformenn.

Det skal være Perez og de amerikanske eierne i Premier League-klubbene som står bak. Hele prosjektet har økonomisk støtte fra den amerikanske banken JP Morgan.

Den opprinnelige planen var at superligaen skulle bestå av 20 lag, men det kan også bli mellom 15 og 20 klubber.

🤑🤢

Lenke til kommentar

Helt forferdelig. EM sluttspillet blir nok amputert når spillere som godtar å bli med i superligaen fra disse klubbene blir utestengt nå til sommeren. Om de spillerne har noe valg da, eller må følge klubben?

Hva sier Klopp, Solskjær, Mourinho, Arteta, Tuchel og Pep til dette. Har de ingenting de skulle sagt? Tør de å stå opp mot disse kriminelle eierne?  

Lenke til kommentar

Som om jeg ikke spydde nok fra før av Glazer-familien, Kroenke, Henry og Pérez.

De nasjonale ligaene og forbundene kan og bør hindre dette i å skje ved å ikke la disse storklubbene delta i hjemlige ligaer hvis de dropper UEFAs turneringer til fordel for Super League. En annen måte er å blokkere de fra spillerkjøp i FIFA.

Jeg kommer ikke til å se på noe Super League. For meg er kjernen i fotball selve drømmen, at det ikke er noen eksklusivitet basert på rikdom eller ressurser, men at alle lag gjennom sportslige resultater er med i konkurransen om det samme.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Sir Alex er på ball:

Sitat

"Talk of a Super League is a move away from 70 years of European club football," Ferguson told Reuters.

"Both as a player for a provincial team Dunfermline in the 60s and as a manager at Aberdeen winning the European Cup Winners' Cup, for a small provincial club in Scotland it was like climbing Mount Everest.

"Fans all over love the competition as it is. In my time at United, we played in four Champions League finals and they were always the most special of nights.

"I'm not sure Manchester United are involved in this, as I am not part of the decision making process."

https://www.irishmirror.ie/sport/soccer/soccer-news/sir-alex-ferguson-responds-man-23936860

Lenke til kommentar
knipsolini skrev (20 minutter siden):

Lurer på hvordan dette går videre, ser for meg massive protester fra supportere så store at de ikke kan videre med dette. Liverpool får gjøre som Wimbledon og starte ny klubb, jeg følger ikke LFC videre inn i pengeligaen. 

De som pynter Anfield før kampene. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...