Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Rasisme har fått økt oppmerksomhet de siste årene, mer enn det har blitt mer rasisme, (tror jeg).

Det har alltid vært mye stygt som har blitt skrevet av anonyme på internett. Tidligere var det anonyme som fornærmet/hetset andre anonyme, og konsensusen da var bare - "don't feed the trolls", hvilket egentlig fungerte ganske greit.

Mens nå har du fått anonyme som gjør dette mot folk som ikke er anonyme, samtidig som de får mye oppmerksomhet for det, uten at en egentlig har noen god løsning på det.

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
barezell skrev (31 minutter siden):

Har dette blitt vesentlig verre enn før eller? Blir folk enda mer idiot av å ikke få dra på kamp? Sitter hjemme på mobilen og skriver dritt til spillere i stedet for? 

Ja, det har blitt verre. Det ble gradvis verre også før korona, husker jo noen episoder på arenaer der med Zaha, Fred osv. Har nok en del med utviklingen generelt i samfunnet å gjøre, og kanskje litt at folk sitter hjemme. Samtidig er det blitt mer fokus på det, sånn at mer av det kommer frem i dagen.

Ikke at det nødvendigvis har noe med kveldens mot Son å gjøre, men rasisme og vold mot asiater har kraftig økt etter koronapandemien begynte. Spesielt i USA.

Covid 'hate crimes' against Asian Americans on rise
UN chief ‘profoundly concerned’ over rise in violence against Asians
Hate Crimes Against Asian Americans Are on the Rise. Many Say More Policing Isn't the Answer

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
55 minutes ago, Snikpellik said:

Ja, det har blitt verre. Det ble gradvis verre også før korona, husker jo noen episoder på arenaer der med Zaha, Fred osv. Har nok en del med utviklingen generelt i samfunnet å gjøre, og kanskje litt at folk sitter hjemme. Samtidig er det blitt mer fokus på det, sånn at mer av det kommer frem i dagen.

Det er vel mer en generell trend vi har sett over mange år at folk ikke lærer at alminnelig folkeskikk også burde gjelde når man er på nett. Dessverre blir ekstreme uttallelser sett på som "normalt" på nett. Rasisme er bare ett eksempel på det. De som prøver å snu trenden blir gjerne anklaget for å sensurere meningene til andre.  

Lenke til kommentar
Sexylubb1 skrev (45 minutter siden):

Tottenham får enda en latterlig straffe mot seg. Tidligere i sesongen har det vært ok å få straffe om man sparker borti et spurs-bein og faller. Nå holder det visst med å sparke i gresset. 

Må jo ha noe som mourinho kan skylde på og sutre om etterpå 🤷‍♂️

Lenke til kommentar
blured skrev (1 time siden):

Han blir dyttet bakfra i ryggen. 

image.png.a2189faf29fb68680c9b34bd40be1b56.png

Synes det er et helt greit straffespark, selv om James selvfølgelig bare lar beina kollapse under seg.

Kult at du klarte å ta screenshot det ene milisekundet henda er såvidt borti drakta til rodrigez.

Men det ser definitivt suspekt ut når man kommer bakfra slik. Og ikke noe å si på resultatet, egentlig. Tottenham var dritt, som vanlig. Keane gav Tottenham 1 poeng servert på sølvfat og det var omtrent det eneste Tottenham klarte å stille opp med.

Lenke til kommentar

 

Du kan se alle vinklene her - https://streamable.com/d0m28o (beste to vinklene er fra 5-6 sekunder).

Og om du ser mer spesifikt på det:

Han får dytten i det han gjør tilslag / skal sette ned høyrefoten (og hele han er i luften), dermed skal det svært lite til før man mister balansen.

Klart, James gjør litt ut av det, men det er soleklar straffe likevel. Det er en grunn til at ingen av spillerne protesterte litt en gang.

 

 

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det jeg ser er at han sparker i gresset og legger seg fordi han vet han har en mann i ryggen. 

Tottenham-spillerne bryr seg ikke fordi det er typ 4. gang i vinter de får lett straffe i mot, de fleste er fed up med Mourinho og hele situasjonen oppstår av at Sissoko ikke gidder sprinte ut for å presse Gylfi litt. Lagmoralen er ikke på topp, for å si det slik. Bare flaks + Lloris at de ikke taper igjen i dag helt uavhengig av straffen. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tenk at Newcastle - West Ham er høyst relevant for Liverpool og Chelsea så sent i sesongen. Ikke mange som trodde det! Hvis West Ham faktisk klarer Champions League er det så drøyt spesielt nå som de har masse skader på viktige spillere. Da kan de kanskje klare å holde på noen spillere, og få investert i noen posisjoner hvor spillerne begynner å dra på årene. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...