Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
On 1/29/2021 at 3:19 PM, Danielzu said:
Enig (selvfølgelig) med Solskjær.  I 2021 burde det være slutt på fake-kontoer,troll og sånt bare for å spre hat og galle. Sosial media er gammel nok nå.

Tja det er ikke så mange som ønsker å dokumentere egen identitet med telefonummer, bankID eller liknende for å ta ibruk sosiale medier. Dermed blir det alltid rom for at noen andre kan ta over dersom de eksisterende sosiale mediene skulle presse igjennom større grad av ID-kontroll. Det er jo ikke uten grunn at feks brukerne av dette forumet har anonyme brukernavn fremfor å kreve fullt navn. 

Forøvrig viser vel erfaringer fra både twitter og facebook at det er nok av den typen tullinger som kommer med liknende uttallelser under fullt navn. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

8_2020_english_table_output-5.png

Kilde Opta

West Brom har flyttet seg ned helt sist på denne tabellen. Det dårligste laget i ligaen etter min mening. Selv om Sheffield United fortsatt ligger på sisteplass har de spilt bedre og tapt en del kamper marginalt, noen litt uheldig på slutten tidligere i sesongen. I 2021 har de foreløpig tatt flere poeng (9) enn Spurs, Liverpool og Chelsea (7), riktignok med én kamp mer spilt i år - så det er kanskje et bittebittelite håp om å klare seg fortsatt.

Lenke til kommentar

Bednarek slipper karantene, Luiz gjør ikke det..FA er en patetisk organisasjon. Dommersjefen er den ryggradsløse Mike Riley, hvordan en så forferdelig dommer kan være sjef for noe som helst sier sitt. Han sto bak tidenes dårligste dommerprestasjon i engelsk toppfotball i 2004 på old trafford når arsenal tapte i kamp nr 50. 

Aldri sett noe som ligner mer på kampfiksing enn den kampen. 

Anyways, kan ikke forvente noe av dommerstanden når en så forferdelig karakter leder dem. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Enig ang. Mike Riley, men det var riktige avgjørelser ift regelverket. I situasjonen med Bednarek så filmer Martial og den bittelille kontakten skjer etter Martial kaster seg.

Luiz feller som siste mann motspiller i det han skal skyte. Uten vilje og klønete, men han går ikke etter ball og er skyld i fellingen. Rødt kort er riktig. Skjønner godt at det føles enormt urettferdig pga måten det skjer, men de må jo følge reglene.

Lenke til kommentar

Men vi er inne på Pep. Han har rett i dette.

Tror pre-season hadde veldig mye å si for lag som f.eks Leeds. De hadde mye lengre pre-season enn andre lag, og løp motstanderne i senk de første månedene, uten å få særlig skader. Det er først nå i det siste at de ser mer slitne ut. Tilsvarende så vi lag som ikke fikk pre-season hadde en slow start før det gradvis ble bedre.

Lenke til kommentar

Ekstremt uheldig timing på Fernandinhos tweet i dag, årsdagen for München-ulykken. Ganske så sikker på at han er uvitende om det, men nettopp «flyfeiringen» på bilde to er brukt av City- og Liverpool-supportere gjennom årene for å håne United-fansen vedr. ulykken.

Spørsmålet er da - er dette bedre eller verre enn Cavanis post han ble straffet for? 

*der sletta Fernandinho tweeten ja.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...