Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Interessant "debatt" mellom Evra som united-supporter foran å være ekspert pundit og Jimmy som ekspert pundit foran å være supporter. Begge synsvinkler er spot on.

 

Synes det er utrolig gøy. å høre på Evra i studio, han er blodfan og er det synspunktet han har. Var så tydelig lei seg etter 1-6 tapet. Frisk pust

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Evra tar helt feil om Van de Beek. Han sier United ikke trenger ham, som er merkelig å si bare 5-6 kamper ut i sesongen. Bredde i troppen er utrolig viktig og mye av grunnen til at United slet så voldsomt med skader forrige sesong, og manglet muligheter for taktiske bytter underveis. Med Van de Beek har vi en ung offensiv midtbanespiller bak Bruno i køen, og han vil få spille mer etterhvert. 

Dagbladet sin tolkning av hva Evra sa var dog noe sensasjonell og spesiell 😂

1744257061_Skjermbilde2020-10-25kl_10_53_47.thumb.png.b9cde6fe93825a7c8595730e3041c367.png

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Han kommer til å få spilletid.

Men etter en svært dårlig åpning på de tre første PL kampene, er det klart at forholdene ikke legges helt til rette for at en ny midtbanespiller skal få flest sjanser, spesielt ikke når Bruno er så god som han er...

Hvilket er spilleren han vil fungere som backup for.

Synes dette er en litt merkelig diskusjon... Det er ingen som stusser på at både City og Chelsea har god dybde på midtbanen sin. Eller som lurer på hva Wijnaldum eller Keita har å gjøre i Liverpool etter at Thiago kom inn. Eller som stiller spørsmålstegn ved hva de trenger Diogo Jota til (som forøvrig er eldre enn van de Beek), når de fra før av har Mane og Salah. Skal man kjempe i toppen, trenger man dybde i laget. Og gårsdagens kamp mot Chelsea er første gang på sikkert 10-12 år der United har hatt en benk der faktisk alle er mulige bytter - og ikke flere blindpassasjerer/stallfyll.

Og Pogba har på sett og vis ingen rolle i dette laget som MÅ erstattes. Bruno har overtatt rollen hans som AM i 4231 formasjonen Ole nesten alltid bruker. Og Fred - McTominay har på mange måter vist seg å være en mer balansert midtbaneduo bak Bruno enn Matic - Pogba. For at sistnevte skal fungere så må Pogba være i svært god form, slik at han ikke eksponerer oss for mye defensivt i de offensive forsøkene sine. Noe vi ikke har sett for mye til etter at han kom tilbake fra skaden sin.

Endret av blured
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...