Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

IcedInsanity skrev (15 minutter siden):

Sumo prisen(e) skal stige også, dog ikke sagt med hvor mye enda.

Sumo Premier League og Sport koster 449 i måneden nå. Vi som har hatt abonnement lenge betaler fortsatt 399.

Aldri i livet om det stiger til 699. Tipper det øker med 50-80 i måneden, maks 100.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slik jeg forstår det valgte tv2 å ikke setteopp prisen momentant, men å heller vente. Mindre økning i fjor, mer i år. At de skrur opp nå under covid-19-situasjonen høres jo hårreisende ut =/

 

– Når rettighetene blir dyrere for et slikt produkt, må vi sette opp prisen og det har vi valgt å gjøre i år. Vi har stor forståelse for at dette er mye penger, men synes samtidig det er fair at de som benytter seg av tilbudet må være de som betaler.

fysj.

Lenke til kommentar

Virker nå fryktelig merkelig å jekke opp prisen 40 % 2 uker inne i en ny sesong når de må ha visst om det hele tiden? Sånn med tanke på at de likevel måtte sette opp prisene i og med at rettighetene ble dyrere (noe de visste i 2019, da avtalen ble inngått).

 

Det er litt som skurrer med det hele. Denne kommentaren beskriver i grunn mine tanker ganske greit. Denne prisøkningen handler nok om

  • Å skvise det siste ut av sitronen før de likevel må kaste inn håndkleet i 2022 (da går rettighetene over til Viasat).
  • Å få flere kunder på Sumo-løsninger ved å  drøye prisøkningen i sine egne kanaler (les: Sumo). Kunder som kanskje blir lenge. Dette gjør de ved å melde at prisen på PL på Sumo også skal opp, men at det er uvisst når og hvor mye.
  • Sikre seg hvis PL 20/21 blir avlyst eller kraftig forsinket som følge av coronapandemien. Dette gjør de ved å sikre klingende mynt i kassen i form av folk som binder seg i 12 måneder (for å unngå den varslede prisøkningen).

Så kan man selvfølgelig diskutere hvorvidt det er galt eller ikke av TV2. Kommunikasjonen de har valgt fremstår for meg som kunstig og påtatt, og det hele er ganske kvalmt, tbh. Jeg håper, og tror mange sier opp sine allerede overprisede pakker. TV2 gjør i tillegg sin etterfølger Viasat en stor tjeneste i form av en nesten to sesonger lang markedsundersøkelse der man får avdekket hvor hardt man kan presse betalingsevnen til anglofile nordmenn.

Endret av d'espresso
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Helt latterlig, glad jeg ga opp TV2 for noen år siden (sist de hadde en vesentlig prisstigning). 

Spørs om de ender opp med å få inn så mye mer penger, mtp. en god del kommer til å si opp. 

Hva de betaler i lisens er vel ikke styrt av hvor mange abonnementer de har? Hvorfor heller ikke kjøre en kampanje for å få inn flere brukere, burde jo ikke være et problem mtp. de mener selv at tjenesten er verdt 700 spenn i måneden... 

Lenke til kommentar
Sitat

Arrests for racist and indecent chanting more than doubled last season compared to the campaign before despite severe restrictions on fan attendance, a Home Office report states.

There were 35 such arrests in 2019-20 compared to 14 in 2018-19, even though 546 matches were either cancelled or played behind closed doors last season due to the coronavirus pandemic.

Deputy Chief Constable Mark Roberts of South Yorkshire Police, told the PA news agency: "The hate crime figures are incredibly concerning.

"We want to see this behaviour eradicated from football. We are working closely with Kick it Out, the Premier League and other partners, with a concerted effort to tackle hate crime both in the stadium and online.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Guardiola sier at City bare har 13 førstelagsspillere tilgjengelig til Leicester-kampen på søndag. Noen er ute med korona, noen er skadet, noen har ikke trent nok på grunn av kort oppkjøring og ingen matching. Men kan jo bruke juniorer, slik Arsenal og United har gjort når skadekrisene har vært som verst.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (6 minutter siden):

Guardiola sier at City bare har 13 førstelagsspillere tilgjengelig til Leicester-kampen på søndag. Noen er ute med korona, noen er skadet, noen har ikke trent nok på grunn av kort oppkjøring og ingen matching. Men kan jo bruke juniorer, slik Arsenal og United har gjort når skadekrisene har vært som verst.

Bald fraud strikes again. De som "ikke har hatt nok oppkjøring" spiller selvsagt (evt sitter på benken) om de må.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...