Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

barezell skrev (17 minutter siden):

Sykt surrete hele hands greia. Idotisk straffe mot united og gadde vært idiotisk med straffe mot Gabriel. 

Ja, synes også det hadde vært litt teit (eller uflaks) med straffe dømt mot Gabriel, jeg bare skjønner ikke hvorfor det ikke blir det. Slike ting blir det straffe på hele tiden med de nye reglene. Jeg ser ingen sammenheng eller kontinuitet. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Snikpellik skrev (18 minutter siden):

Jeg skjønner ingenting av hvorfor West Ham ikke fikk straffe, altså det der er jo hands? Spesielt med de nye reglene som er innført nå?

Snip

Jeg så ikke hele kampen, så med forbehold om at det er samme situasjon: Det skal ikke dømes hands når ballen treffer arm/skulder i høyde over armhulen. Går ut fra at det gjelder posisjon på skulder når man står vanlig. Ny regel.

Det skal/kan dømmes hands , selv om det ikke er en intensjon. Det med intensjon er ikke helt nytt.
I Arsenalkampen vår det offsiden jeg stusset mest på, men får gå utfra at VAR har bedre kameravinkler enn vi fikk se.

Lenke til kommentar

Ja, har fått med meg den regelen, men synes virkelig ikke det ser ut som ballen treffer så høyt på armen til Gabriel. 

Det er Lindelöf-situasjonen jeg forstår minst av i kveld. Skjønner ikke hvordan det er straffe selv med nye regler. Avstanden er jo så kort, hva skal man gjøre? Liker ikke retningen fotballen har tatt etter de nye handsreglene kom og VAR ble innført.

Lenke til kommentar

Vet ikke helt jeg heller, men jeg klager ikke på dommeren når han dømmer etter reglene! Da må man klage på reglene. Og klage på dommeren når han ikke dømmer etter reglene.

Har nevnt før at det er et hull i regelverket. Forseelser innenfor 16 som det bør dømmes for, men det ikke bør dømmes straffe for. Ting som det dømmes for utenfor 16-meteren som det ikke dømmes for innenfor. Det hadde vært mye bedre med en annen mulighet, i stede for finjustering for hands osv. hvert år som aldri blir helt rett. 

Lenke til kommentar

https://www.vg.no/sport/fotball/i/jBPMOe/premier-league-prisene-skrus-kraftig-opp-for-canal-digital-kunder

Dette begynner å bli komisk. Jeg har ikke abonnert på TV2 Premium/Sumo på flere år. 499 er allerede langt over det produktet er verdt når man attpåtil ikke får sett alle kampene en gang. 699 er jo nesten så man ikke tror det man leser. Minnes glansdagene da jeg var student for 5-6 år siden og man fikk se samtlige kamper på TV2 Sumo for en studentpris på 169 kroner i måneden. Men jeg forstår de jo, folk betaler jo faktisk for dette når det finnes billigere alternativer. Heldigvis er det ikke så lenge til TV2 mister rettighetene.

Endret av Mos Def
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Voldsomt. Oppe på engelske priser nå.

De har tapt veldig mye penger på tre måneder uten fotball, men dette tapet skal jo kompenseres av PL-klubbene etterhvert så hadde ikke trodd det skulle stige så mye.

Vet ikke hvordan det er med rettighetene de har til La Liga, Serie A og Champions League sånn sett, om de får noe av tapet dekket der. 

Når prisen er så høy som 699,- blir det for dumt at man ikke kan velge bort de andre ligaene.

Virker som prisen ikke vil stige like mye på Sumo som det gjør lineært gjennom Canal Digital som tredjepart, det er i hvert fall noe.

Det kommer ikke til å bli billigere når Viasat overtar rettighetene. De overbydde tross alt TV2, og rettighetene til å vise i Norge er vanvittig dyre. Det er ikke bare TV2 sin feil heller dessverre.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Sitat

Altibox og RiksTV gjør som Canal Digital, men øker ikke prisene like mye. Telenor og Telia (Get) har ennå ikke sagt noe om hva de kommer til å gjøre.

– Altibox kommer også dessverre til å sette opp prisen på TV 2 Sport Premium-produktet, og det kommer til å øke fra 499 til 649 per måned. Og det blir med virkning fra 1. desember 2020, sier kommunikasjonsansvarlig for Altibox, Andreas Veggeland til Kampanje tirsdag.

Altibox sier at de ikke har til hensikt å tjene en eneste krone på prisøkningen.

– Vi har økt prisen tilsvarende økningen vi har fått fra TV 2. Altibox mener vi ikke skal tjene noe på denne prisøkningen, og vi kommer ikke til å tjene noen ting på denne prisøkningen, sier Veggeland.


Haha! Neida, ikke EN eneste krone.

Lenke til kommentar

Men hvorfor ha lineært abonnement på Premier League egentlig? Annet enn marginalt bedre kvalitet på bildet?

Det er jo langt billigere å bare ha Sumo-abonnement. De fleste har vel nå en Smart-TV, en Apple TV, Chromecast, spillkonsoll eller annet koblet til som har appen. Med Sumo får man også mer innhold med på kjøpet, og enkel tilgang på alle enheter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...