Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Utorlig imponerende det han har fått til med Bournemouth, så vil tro det ja. Synes det er synd, for hadde vært interessant å se om han kunne fått det til enda en gang. Men for hans egen karriere, kanskje bedre at han får forsøke seg i en annen klubb.

 

Vet ikke om blitt delt her før, men Sky Sports lagde for noen mnd siden en egen kanal på Youtube ved navn Sky Sports Retro, som virkelig er verdt å sjekke ut. Utrolig mange kule klassikere (mest eldre intervjuer) som legges ut nesten daglig nå. F.eks. denne fra Henry, som kanskje passende en kveld der Arsenal akkurat slått Chelsea:

Eller Leeds som rykker ned i 2004: 

 

Endret av blured
  • Liker 3
Lenke til kommentar

På tide å kjøre en runde med sesongens spillere.

Spoiler

From the 19/20 Premier League, name your:

Player of the season —

U23 Player of the season —

Manager of the season —

Best new signing —

Most improved player —

Most underrated player —

Biggest flop —

Player of the season — Kevin de Bruyne

U23 Player of the season — Marcus Rashford

Manager of the season — Chris Wilder

Best new signing — Bruno Fernandes

Most improved player — Christian Pulisic

Most underrated player — Danny Ings

Biggest flop — Kepa Arrizabalaga

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Player of the season — de Bruyne

U23 Player of the season — Arnold-Alexander

Manager of the season — Klopp

Best new signing — Wan-Bissaka

Most improved player — Adama Traoré

Most underrated player — Lloris

Biggest flop — Ndombele

 

Edit: Hadde glemt hvor ung og god Trent er! 

Endret av Sexylubb1
Lenke til kommentar

Player of the season — Kevin de Bruyne

U23 Player of the season — Marcus Rashford

Manager of the season — Chris Wilder

Best new signing — Bruno Fernandes

Most improved player — Danny Ings

Most underrated player — Gini Wijnaldum

Biggest flop — Ndombele/Joelinton

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Joeal88 skrev (3 timer siden):

Kanskje feil tråd. Men hva er egentlig greia med at TV 2 har plutselig begynt med kvinnelige kommentatorer og kvinnelige eksperter i studio? Er rett og slett patetisk og se Solveig Gulbrandsen og hun der Mina uttale seg om herrefotball.

Er det noen høyt oppe i systemet i TV 2 som har bestemt at skal minst være 1 kvinnelig kommentator/ekspert i hver sending? 

Snikpellik skrev (3 timer siden):

Ikke bare er det feil tråd, men også feil århundre.

Har du noe imot kvinnelige eksperter? Hva mener du er patetisk? Begge disse to du nevner er svært faglig dyktige. Gulbrandsen er fortsatt fersk og mangler fortsatt litt på formidlingsevnen, men det kommer seg.

Reporter Ingrid Halstensen som er bosatt i England er også veldig dyktig synes jeg.

Joeal88 skrev (2 timer siden):

Lever man i feil århundre om man er politisk ukorrekt? ?

Uansett, så mener jeg at tidligere kvinnelige spillere kan ikke uttale seg om herrefotball ettersom at alt fra tempo, teknikk og taktikk er som natt og dag i herrefotball i henhold til damefotball. Og hun Mina Finstad Berg er etter hva jeg har forstått en SV-politiker som driver en fotballblogg på fritiden, krava er tydeligvis ikke så høye for og kunne bli ekspert i TV 2.

(Jeg svarer deg i denne tråden, siden det blir malplassert i Europa League-tråden hvor denne diskusjonen startet. Har sitert hele diskusjonen over.)

Nei, man lever ikke i feil århundre fordi man er "politisk ukorrekt". Man lever i feil århundre om man mener kvinner ikke bør få kommentere og formidle herrefotball, slik du mener.

Mina Finstad Berg "driver ikke en blogg på fritiden", hun er ansatt i TV2 som fotballekspert, noe hun har vært i flere år. Hun har bred kunnskap om spesielt engelsk og italiensk fotball. Ikke bare om hva som skjer på banen og taktiske analyser, men også om fotballindustrien og den finansielle delen. Hva så om hun er tidligere SV-politiker? Brede Hangeland er engasjert i Arbeiderpartiet i Stavanger, uten at det har noen ting å si for jobben de gjør med fotballsendinger på tv.

Solveig Gulbrandsen er tidligere fotballspiller på det høyeste nivået man kommer. Hun står ikke tilbake for noen på det taktiske, og har god innsikt i hvordan det er å leve som profesjonell fotballspiller i en konkurransekultur og treningshverdag. Det hun trenger mer erfaring på er formidlingsevnen på tv, men det handler som sagt om erfaring og ikke om hun har innover- eller utovertiss.

Ta for eksempel Simen Stamsø Møller som as we speak kommenterer Europa League på TV2. Hans karriere var stort sett i norsk andredivisjon for Kjelsås IL. Etter din logikk bør jo ikke han få lov til å kommentere kamper på dette nivået, siden tempo, teknikk og taktikk ikke er på det samme nivået? Eller Roar Stokke som spilte for Nardo FK, men likevel kommenterer Champions League? Eller Arne Scheie? Eller handler det bare om kjønn?

Så ja, min konklusjon er at argumentet ditt om at kvinner ikke bør kommentere herrefotball ikke bare er fullt av logiske brister, men også er helt dust, og ikke minst kvinnefiendtlig og forhistorisk.

Endret av Snikpellik
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Har egentlig ikke hatt noe imot kvinnene i studio, synes ingen av de er drit bra men synes ikke så mange av gutta er drit bra heller så sånn sett er det vel greit :p  Skal sies at jeg synes ingen av de er dårlige heller så det er helt ok å se på. 

Har sansen for Wikestad og Møller. Liker også han Osnes som er i PL podcasten støtt. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...