Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja. Den siden har statistikk for spillere også. Siden til Harry Kane f.eks.

Tenker at gode angripere generelt vil ha potensiale til å gjøre det langt bedre enn xG.

Men mangelen på kunnskap om hvordan de beregnerer dette er det jeg liker dårligst med xG stats som f.eks. opta leverer. Ok så beregnerer de en sjanse basert på en haug med faktorer, som:

  • Hvordan fikk spilleren ballen?
  • Avslutning med hode eller foten?
  • Vinkelen på skudden, avstanden på skuddet?
  • Antall spillere mellom avslutter og mål?
  • Åpent spill, eller dødball?
  • osv...

Men jeg aner ikke noe om hvor mye de vektlegger hver del. Og jeg aner ikke hvilket nivå de har kjørt simuleringene på. Beregnes f.eks. xG i PL kun utifra simuleringer gjort av tidligere PL sesonger? Eller bruker de simuleringer fra andre ligaer også? Eller er dette noe de til og med har med i beregningen, at hvilket nivå det spilles på er med på å avgjøre xG? 

 ¯\_(ツ)_/¯

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Hører litt på en podcast som oppsummerer runden i går og synes det er veldig interessant hvor utrolig mye de engelske journalistene favoriserer egne landsmenn.

De mener Solskjær har gjort en "okay I guess" jobb med United denne sesongen, men er inne på at han burde sparkes i sommer, og at Pochettino bør ta over siden han er tilgjengelig. 

De mener Lampard har gjort en "incredible achievement" med Chelsea denne sesongen, skryter av hvilken fantastisk jobb han har gjort med å bruke unge spillere og at de kan kjempe om tittelen snart.

Personlig mener jeg begge har gjort en veldig god jobb i sine første sesonger, med litt forskjellige utgangspunkt. Men den biasen synes jeg er nokså ekstrem! ?

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
blured skrev (1 time siden):

Så på den der i går selv. Ekstrem den forskjellen i poeng og xPTS for Liverpool.

1473891987_Screenshot2020-07-27at15_30_59.thumb.png.b0be1fd0f6ba75655dc284108ee945d9.png

Helt sinnsykt.. visste de har hatt flaks og ekstrem god uttelling denne sesongen, men var fakttisk værre enn jeg trodde, godt de ikke slo poengrekorden, hadde vært ekstremt ufortjent.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Golf'ern skrev (1 time siden):

Helt sinnsykt.. visste de har hatt flaks og ekstrem god uttelling denne sesongen, men var fakttisk værre enn jeg trodde, godt de ikke slo poengrekorden, hadde vært ekstremt ufortjent.

Og tenk at Liverpool fikk kun fem straffer. Hoffameg!

Endret av Danielzu
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Firminho er faktisk den som har størst diff mellom mål og xG i 19/20 med en diff på +7.69.

Men Jesus er en klar nummer to, med en diff på +7.02. Og ikke bare det, han er også den av samtlige spillere med høyest xG i 19/20 sesongen, på 21.04.

Salah, Tammy Abraham, Diogo Jota og Rashford andre som har underprestert. Tenker stemmer veldig godt med hva har "følt"/sett gjennom sesongen også, så litt kult.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Aubameyang har scoret flest mål i PL av alle siden han kom i januar 18, for ett lag som tidvis ikke har hengt sammen. Snakkes lite om at en av verdens beste spisser produserer såpass for ett lag som er midt i en oppbyggingafase med utrolig ustabile prestasjoner. Bør være på årets lag. Ekstremt effektiv. 

Endret av ChopperReid
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Førstemann til mølla! 

 

Forøvrig 

However they did not find that the lack of co-operation was decisive in the charges of breaching FFP rules being dismissed.

 

The documents also reveal that in March 2020 nine Premier League clubs filed an application for intervention to Cas "opposing any possible application by City" to be allowed to play in Europe next season pending an appeal decision. This was before the Cas hearing.

However, as City never made such an application, it was never processed. The nine Premier League clubs who made the application were Arsenal, Burnley, Chelsea, Leicester, Liverpool, Man United, Newcastle, Tottenham and Wolves.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...