Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Snikpellik skrev (3 minutter siden):

Snart står det 2-3. Det gjør alltid det. Dette er den gråeste utgaven av West Ham på mange år, med den gråeste utgaven av den gråeste manageren. Holder de uavgjort inn her vil det være det sykeste som har skjedd i 2020, og det sier litt.

Deilig jinx og deilig kontring

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Interessant spørsmål som man aldri kan bli enige om direkte, men artig likevel:

https://www.vg.no/sport/fotball/i/awgjm5/mener-klopps-liverpool-er-blant-premier-leagues-beste-gjennom-tidene

.. og må si meg enig. Enda mitt hjerte er i United så er dagens Liverpool-utgave legendarisk god (hater det, men sånn er det). Men hvilket av disse prestasjonene er «best»?

- Årets vinner, sjokkerende gode - Liverpool

- Pep (ikke så mye å si annet enn «pep») - City 

- Invincibles (Henry - holy fuck) - Arsenal

- Lampard-maskinen under Mou (herping) - Chelsea 

- The Treble - (99 årgangen til Sir Alex) - United

 

Partisk må jeg si United, men fyrer litt under. Fyyyy f@en for noen lag? De er alle helt syke. Hva sier resten av forumet? :)

Lenke til kommentar

Gjenstår å se hvorvidt Liverpool tar poengrekorden og slikt da, men de er gode ja. Ingen tvil om det :)

Jeg synes det er umulig å rangere noen av de lagene du tar opp her, synes alle er knallgode og det blir i mine øyne blir det svært vanskelig og gjøre noen rangering. Tenk bare på hvor mye fotballen har endret seg sin treble utgaven til United? 

Endret av Alkan
Lenke til kommentar

Vanskelig når man skal sette enkeltsesonger fra forskjellige tider opp mot hverandre, men om man ser litt bort fra det kan det være gøy. Synes også det blir rart å bare se på selve ligaen, da de samme lagene spiller og konkurrerer om trofeer i flere andre turneringer, og har alt med sesongen å gjøre.

Liverpool denne sesongen er helt klart inne blant topp 5, kanskje topp 3 synes jeg. Når vi snakker om Liverpool må vi ikke glemme 87/88-sesongen, den synes jeg slår denne sesongens Liverpool, selv om jeg ikke var født da så har jeg sett og hørt så mye om den. Har sett mange Liverpool-supportere som mener at denne sesongen ikke når opp mot den, så kanskje jeg er blitt litt farget av det. De tok 90 poeng og hadde 63 plussmål. Trekker litt ned at de "bare" vant ligaen, men prestasjonen var stor.

United i 07/08 og 08/09 var også helt spinnville sesonger. To ligagull, CL-gull, gull i klubb-VM, gull i ligacupen, samt en CL-finale til hvor det ble tap mot Barcelona. Synes det er litt rart ikke Wikestad og Alsaker nevner United i 07/08.

Invincibles spilte fantastisk fotball, men det ble 13 kamper uavgjort som kanskje trekker litt ned. Men de vant også FA-cupen, som trekker det hardt opp igjen! Definitivt topp tre. 

Chelseas sesonger i 04/05 og 05/06 er knallsterke, men måten de plutselig fikk seg et storlag på drar det litt ned for meg.

Synes fjorårssesongen til City må nevnes blant de mer imponerende. Det er ekstremt sterkt å vinne Premier League to år på rad. Spesielt måten de gjorde det på med Liverpool hakk i hæl.

Ut fra forutsetninger så må vi heller ikke glemme Leicester i 15/16. Én til fem tusen i odds. Det er kanskje det mest utrolige som har skjedd, og måten de håndterte presset på fra januar og inn var helt spesielt. 

Jeg mener treble-sesongen til United i 98/99 er øverst på tronen hvis man skal kåre en tidenes sesong. Den eneste gangen noen har vunnet trippelen. Laget bestod av masse unge spillere fra eget akademi. De tapte bare 4 av 63 kamper i alle turneringer den sesongen (!). Møtte, og slo ut alle de beste lagene i cupen på bortebane. De brøt og en barriere med å bli det første engelske laget til å vinne Champions League på 15 år som var stort etter utestengelsen. 

Endret av Snikpellik
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Blir jo fort så man trekker mot det siste vi har sett, men jeg tror min topp fem blir noe sånn som dette. Syns det er vanskelig å ikke skulle plassere årets Liverpool på toppen. Så gode de har vært to sesonger på rad er nesten usaklig.

Liverpool 2020
Arsenal Invincibles
Man Utd Treble
Leicester
City i fjor

Det er sikkert andre gode årganger i PL også, men helt enig i at det er vanskelig å sette de opp mot hverandre.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...