Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Så for eksempelets skyld - her med sitausjon Lo Celso og farlig takling på Azpi:

Leser eg dette rett at om VAR-bussen tolker ei takling til å vere "reckless" som på norsk kan bety ganske mykje forskjellig, men det som passer best er kanskje ubentenksom eller uforsiktig - så får ikkje dommer sjå på situasjonen via skjerm på sidelinja. Men om VAR-bussen meiner det var "serious foul play" - så går den til dommer for review sidelinja, eller går den rett til rødt kort via beskjed på øyret?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Yes.

Hvis VAR-dommer vurderer at det er "reckless" så er konklusjonen at hoveddommer ikke trenger å se situasjonen på nytt.

Hvis VAR-dommer vurderer at det er "serious foul play" er det opp til hoveddommer å avgjøre om han skal bruke monitor eller ikke. 

Slik jeg forstår det iallfall. Ganske så håpløst, for hoveddommer bør alltid ha muligheten til siste ord i en avgjørelse. Dette vurderte VAR-rommet feil i Lo Celso-situasjonen, og innrømte også feilen. De skulle vurdert situasjonen som "serious foul play" og gitt hoveddommer mulighet til å bruke monitor.

Lenke til kommentar

Imponert av West Ham og hvordan Moyes satt opp laget. Bør gi litt håp om overlevelse og poeng de neste kampene. Skikkelig uflaks at Fabianski drar fram de greiene der på en sånn kveld, men det skal vel ikke være mulig å slå Liverpool denne sesongen. Sånne litt freaky ting har hatt en tendens til å skje når de først er svakere enn vanlig. 

Den pasningen fra Antonio til Bowen mot slutten der får ikke nok oppmerksomhet. Hadde jo blitt en av sesongens assister!

Lenke til kommentar

Ja, xG er veldig begrenset når det kommer til enkeltmatcher.

Tar for det første bare for seg skudd, så kjempesjansen til Antonio der han ikke klarte å ta ned ballen alene med keeper kommer ikke med i beregningen.

Og selv om avslutningen på målet til Mané var høy xG, så var det mye flaks som skulle til for at ballen i det hele tatt endte opp der, med to deflections på sin ferd til Mané. Samtidig så ble vel xG fra det annulerte målet tatt bort, og der var det små marginer som gjorde at det var offside.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Vel, høres ut som en unnskyldning. Hvorfor kan de ikke, i lik linje med mange andre også, bare innrømme at de har vært med og støtt den typen rasisme og det var feil. 
 

Nå snakker jeg ikke kun om Liverpool, men på generelt sett synes jeg at hvite er for passive med ord og handling når det kommer til rasisme. Ikke noe unnskyldning eller bortforklaring. Bare si at det er feil og gjennomfør en handling rundt det.

Endret av fox
Lenke til kommentar
fox skrev (På 27.2.2020 den 16.10):

Nå snakker jeg ikke kun om Liverpool, men på generelt sett synes jeg at hvite er for passive med ord og handling når det kommer til rasisme. Ikke noe unnskyldning eller bortforklaring. Bare si at det er feil og gjennomfør en handling rundt det.

Du skjønner at det er en rasistisk ytring at du sier at alle hvite generelt sett er alt for passive når det kommer til rasisme sant? Du tilskriver alle hvite de samme holdningene kun basert på hudfargen deres. Ganske ironisk med tanke på resten av innlegget ditt. Forøvrig har vel Carra vært ute og sagt unnskyld, klubben har sagt unnskyld til Evra (skriftlig, og han har akseptert unnskyldningen) og nå Comolli.

PL har heldigvis blitt bedre mtp. rasisme (men har fortsatt en vei å gå) men jeg forventer at de gjør mer for LHBT samfunnet i fremtiden. Der virker det fortsatt som PL har en laaaaaaang vei å gå dessverre. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...