Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes Tottenham har mye uflaks i starten i dag. Ser egentlig greit ut så den flausen. At Giroud klarte å score den første der er helt utrolig bra selv om han var upressa. Så skjønner jeg ikke helt hvorfor Mourinho fortsetter med 5 midtstoppere frem til det er 10 minutter igjen... Eller hva Tottenham, med 5 stoppere, gjør på mål nummer 2.

Burde nok helt klart vært rødt ja, men Oliver var ræva hele kampen (og tydeligvis han i bussen og?) så ikke akkurat overraskende. 

Lenke til kommentar
MartinF skrev (1 minutt siden):

Så du mener de kan straffe filmere i etterkant (for det har de gjort), men ikke en grov dommerfeil på klart rødt kort? Ble det endringer igjen etter at VAR ble innført? 

De straffet vel filmere før VAR fordi de ikke så det. Denne situasjonen ble først ikke dømt av dommer og så ikke dømt av VAR, selv om VAR så på den og Oliver kunne(?) sett det på skjerm. Hvordan skal de dømme det etterpå da? 

Lenke til kommentar
9 minutes ago, MartinF said:

Så du mener de kan straffe filmere i etterkant (for det har de gjort), men ikke en grov dommerfeil på klart rødt kort? Ble det endringer igjen etter at VAR ble innført? 

Som Sexylubb1 sier så har dommere sett og vurdert situasjonen og bedømt det til ingen forseelse. Da kan de ikke gå tilbake på det senere tror jeg 

Lenke til kommentar

In order for The FA to take retrospective action it must first establish from the match officials whether the incident was ‘not seen’. If they confirm they did see it then in almost all cases no further action is taken.

Visstnok bare skjedd 1 gang, i 2006, at en spiller har blitt straffet retroaktivt dersom dommeren har sett situasjonen. 

Lenke til kommentar

Du har rett i at han sannsynligvis, basert på hva som har skjedd tidligere, ikke blir straffet i etterkant Benbjo. Men denne situasjonen er spesiell, ikke bare fordi vi nå har fått VAR, men fordi VAR-dommerne innrømmer at avgjørelsen ble feil. Og det underveis i kampen.

Derfor vil det være et mye større press på å få straffet spilleren i ettertid, siden "alle" kan se at avgjørelsen som ble tatt ikke ble riktig. Jeg sier ikke at det kommer til å skje, men sjansen er langt større nå på grunn av innrømmelsen.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...