Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
7 minutes ago, Tåkefyrste said:

Du vet liverpoolfans er bortskjemt når de syter selv om de ikke har tapt i PL siden januar.

Spent på hvor lenge det holder. Har cash på ubeseiret denne sesongen og ny rekord i antall kamper uten tap. Tipper jeg også setter en slant på ubeseiret neste sesong også. Ser jo helt uslåelige ut. Tar vel 5 trofeer denne sesongen. 

Lenke til kommentar

En ting er jo at dommeren er i sin fulle rett til å blåse der, har ikke brutt noen regler sånn sett, men Atkinson står og ser gjennom hullet i muren at Adrian fortsatt står og dirigerer muren, deretter blåser han. Det blir for dumt, er en vel en grei sportslig, men kanskje uskreven, regel at alle helst skal være klare? 

Men 3p, så samma det, men er så påfallende når det til og med er Atkinson som står fryktelig lavt i kurs på Merseyside fra før. Styrker ikke akkurat sin posisjon der.. 

Lenke til kommentar

Brighton viser tidlig intensjon om å skyte tidlig, Atkinson blåser. Liker det, altfor sjelden man ser det nå lenger, var mer vanlig før. Bare tull at man skal stå lenge og vente. Liverpool er uansett tid utrolig uoppmerksomme, så det var jo på en måte fortjent uansett når de ikke følger med. Litt uheldig for Liverpool kanskje, men håper det blir mer vanlig!

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...