Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

City med over 500 pasninger etter første omgang. Over 80% ballinnehav.

City er veldig gode mot dårlige lag. De ser ekstra gode ut da. Som forventet ble det verre når de møtte noen som torde/evnet å møte med med aggressivt press i CL.

 

 

Dette innlegget var ikke ment for å skryte opp Liverpool, forøvrig.

Lenke til kommentar

Tja, skulle Liverpool vinne CL er han en ekte utfordrer for gullballen. Kanskje ikke tidenes prestasjon i ligaen siden han ikke har bært Liverpool til trofeer, men man kan ikke nekte for at Salah har vært en av årets beste spillere både nasjonalt og internasjonalt. Fantastisk sesong!

Lenke til kommentar

Det er vel ingen som er uenige i at Salah har vært en av sesongens beste spillere (også internasjonalt), men jeg ser ikke helt hvorfor det skal bety at han er tidenes PL-spiller - med mindre dere mener at han er bedre enn andre kandidater har vært tidligere (her er det nok mange som har bedre oversikt enn meg). Mulig han kan bli det, men da må han ha flere gode sesonger (som ikke trenger å være like gode som denne, selvfølgelig).

Lenke til kommentar

Jeg synes det er fullt fortjent at Salah vinner denne prisen, men jeg skjønner ikke helt at så mange mener det hadde vært useriøst å gi prisen til DeBreune heller. Det er ikke bare målpoengene som avgjør hvor god en spiller er.

 

Det er ikke bare målene til Salah, han har også en del assists og han har heller ikke vært noen luksusspiller som kun jobber fremover for Liverpool. Fullt fortjent at han fikk prisen etter min mening.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...