Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Folkens, har virkelig ikke sagt at det er en enkel løsning. Men det er en billig og egoistisk ting å gjøre.

 

Sitt på andre siden av gjerdet, så vil man se dette.

 

Når det er sagt, les det sjur skriver om hvor vanskelig det er å fikse. Da vil man kanskje kunne se at det ikke er den "vanskeligste " løsningen....

 

Og til vedkommende over her som sier det er greit å være egoistisk: overhodet ikke når man har ansvaret for to små gutter!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-w7DZlO15

Og til vedkommende over her som sier det er greit å være egoistisk: overhodet ikke når man har ansvaret for to små gutter!

 

Jeg? Det har jeg ikke sagt?

 

Joda, når jeg ser over en gang til har jeg faktisk det. Det er selvfølgelig helt håpløst å diskutere hva som er rett og hva som er galt. Vi vet lite om hva som ligger bak, men jeg kan tildels være enig i at det er egoistisk å etterlate seg både kone og barn. Alle har sin egen mening og det finnes ikke noe fasitsvar.

Endret av Slettet-w7DZlO15
Lenke til kommentar

Jeg kan forstå at selvmord "generelt sett" kan bli sett på som en feig løsning, som oftest er det en kortenkt og dårlig avgjørelse som blir tatt når man er ekstremt langt nede i kjelleren. Men tror ikke folk helt er klar over hvor sterkt man kan påvirkes av en depresjon feks og for noen er selvmord (i deres øyne) eneste utvei og fra det perspektivet er jeg enig med Nathalie i at en selv kommer først. Personlig så gidder jeg ikke spekulere i og/eller dømme Speed.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Egoisme meg her og der. Vi er alle egoistiske. Hvor egoistisk er det ikke å bryte et forhold der barn er involvert? Hvor egoistisk er det ikke å kjøre bil? Folk dør som fluer i trafikken. Folk med familier og barn.

 

Når din egen hjerne blir din største fiende så er man forsvarsløs. Det er en veldig mye mere komplisert situasjon enn å brekke noen ben som bare gror sammen igjen

Lenke til kommentar

Helt tåpelig å sitte på et forum, og spekulere i hvorfor Speed tok livet av seg.

 

Ellers synes jeg innlegget (til Jotun) bærer preg av å ikke evne å se ting fra mer enn en side. De aller fleste som begår selvmord har psykiske lidelser (i form av depresjoner eller lignende), og så lenge man ikke vet noe om Speeds situasjon bortsett fra at "han hadde alt", så synes jeg man bør unngå å uttale seg om det.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det er mye som er egoistisk, men ingenting er mer egoistisk enn å ta selvmord.

 

Og det er ingenting så naivt som å tro at noe sånt kan sies med sikkerhet.

 

Ingen av oss her inne burde bruke tid på å diskutere dette her, siden ingen av oss vil noen gang forstå hvordan Speed hadde det.

Det noen personer tolker som små problemer, kan for andre være gedigne, og ting som andre ikke engang tenker på kan være allverdens største byrde for en annen.

På samme måte som noen har evnen til å stenge seg mentalt for negative ting, og gå videre, så er det mennesker i verden som ikke har så lett for å gjøre nettopp det, personer som tar ting veldig til seg, være seg små eller store "problemer".

Ikke alle er verdensmestre i fotball, eller verdens beste snekker, på samme måte som at ikke alle har den samme "mentale forsvars evnen" om jeg kan si det på den måten.

 

Speed har valgt å ta sitt eget liv, et valg han og ingen andre har rett til å ta, om vi velger å dømme han for det uten en gang å vite eller skjønne hvorfor, blir for meg nesten mer trist enn at Speed faktisk tok sitt eget liv.

Folk tar selvmord for grunner mange aldri vil forstå, og derfor blir det feil av oss som ikke forstår, og som ikke er/var Speed å spekulere i hvor egoistisk handlingen hans var.

 

Alle mennesker må uansett være egoistiske i livet sitt, om man skal kunne leve som man vil, vi må alle ta våre egne valg på vårt eget plan etter hvordan vi er som person og hvordan vårt syn på livet faktisk er.

 

Jeg kan forstå at mennesker har forskjellige meninger om et slikt sårt tema, og det er for all del forståelig, men vi må ikke la det komme mellom det faktum at både Speed og familien hans er ofre.

Familien fordi de har mistet noen de elsket, og Speed fordi han ble dyttet til å gjøre et tungt valg.

Endret av Snurreleif
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...