Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

a) En klubb som anvender egentjente (dvs matchday revenues, div inntekter som supportereffekter, prispenger osv) midler på spillerkjøp, lønninger, oppgraderinger av stadion ect. Dette kan også tildels være en "kjøpeklubb" dersom det brukes mye penger brutto (i forhold til konkurrenter), men det er fortsatt ikke moralskt uanstendig å nyte av egen suksess.

b) En klubb som er eller har vært avhengig av en rik tredjepart for å komme dit man er. En slik klubb drifter, eller har driftet med underskudd uten konsekvens, ergo er det ikke å konkurrere på samme premisser som andre selskaper/fotballklubber.Det hjelper lite at Chelsea ikke har brukt milliarder på spillerkjøp (brutto) de siste to åra da laget stort sett består av tidligere synder og klubbens status har endret seg som følge av suksessen pengeinjeksjonene har gitt.

 

Arsenal har den mest beundringsverdige politikken av klubbene i PL, men United er også blant de bedre i klassen. Chelsea og City spesielt, men også Tottenham og Blackburn er verstinger i klassen. De to blå klubbene har absolutt ingen sjarm igjen, rett å slett to råtne klubber som for alltid vil bli husket som juksemakere.

Endret av Goldwing
Lenke til kommentar

Det er tydelig at du er blant de naive, ellers skjønner du ikke så mye av det som står der foruten CASH og POSITIVE

 

- Operating Loss for the financial year reduced from £72.3m to £68.6m

 

... Etter et år Chelsea vant the double, gikk videre til sluttspillet i CL, kvittet seg med opptil flere spillere for å kutte i lønninger og ikke kjøpte allverden i overgangsvinduet.

 

Hvorfor gidder jeg, ingenting når igjennom til gutten uansett. Edit: Fjernet en små-slem kommentar

Endret av Goldwing
  • Liker 2
Lenke til kommentar

"Dere" er feil ord. Redknapp er rett ord. Jeg har sagt det hele tiden. Vi må rullere spillere.

Det er en grunn til at vi har så mange skader på midten. Han tyner de til de ikke klarer mer så må han benytte reservene.

 

Som jeg skrev i Tottenhamtråden:

 

"Kanon seier i går.

Jeg vil tørre å påstå at det er årets prestasjon.

Med VdV, Bale, Modric og Huddlestone ute på midten, og så mange nye inn som nesten aldri har spilt med hverandre så er dette kjempemessig.

Fytti faen Sandro overbeviste. En fantastisk boks til boks spiller. Utrolig spillehjerne og løpskapasitet.

Jeg satt å kikka veldig mye på bevegelsen hans defensivt i går. Om Dawson/Gallas gikk ut så spurta han bak å tok over plassen dems. Om Tottenham var i angrep så var han der.

Mista de ball over midtstreken så spurter han tilbake for å forsvare. Føler dette er en spiller med fremtid i Tottenham, og jeg ser heller at han spiller fremfor Palacios/Jenas.

Og Kranjcar stakkar som ikke har fått spille. Nå kommer han endelig i fokus igjen og får vise frem sitt sanne talent.

Jeg savner virkelig rullering av spillere når alle er friske. Har sagt det før å sier det igjen.

For å opprettholde en god stall så må spillerne kjempe om plassene. Nytter ikke å kjøre de så hardt på samme posisjon at de ender opp skadet slik som tilfelle er nå. "

Lenke til kommentar

Jeg reagerer litt på en ting. Folk begynner å snakke om tidenes PL mål i går, snakker naturligvis om Rooney sin brasse, men har virkelig noen folk slik korttids huskomelse? Missforstå meg rett, det var et sykt mål, men du trenger ikke gå lengre tilbake enn fjorsesongen for å finne et finere. Tenker da på Maynor Figueroa sitt mål mot Stoke. Ligger med filmen, det målet er på ca 2 minutter.

 

http://www.youtube.com/watch?v=y5ZWybeuVpE&NR=1

Lenke til kommentar

Forskjellen ligger i at Rooneys mål var en avgjørende goal sent i et Manchester derby, atpåtill en kamp om tittelen.

 

Tidenes mål er det ikke, men absolutt et av Prems beste. Personlig så syntes jeg Rooney sitt er finere enn Figueroa sitt da det er vanskeligere å utføre, men fuck it, kanskje jeg er bias. Rangerer Roonyes over Beckhams ikoniske mål også.

 

Syntes personlig at Rooney har lagd bedre mål før

http://www.youtube.com/watch?v=rUO7xl3p2QQ

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...