Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Gleder meg sykt til en ny sesong med Premier League fotball. Er rimelig glad for at tv2 fikk rettighetene i grunn. De har sagt de skal satse stort på dette og de har lovet engelsk- og egenproduserte innslag. Da blir Premier League 24/7!

 

Tror det er flere lag som kommer til å slite i år. Wolverhampton, Blackpool, West Bromwich og Stoke kan alle få det tøft. Lurer på Fulham kan få til uten Hodgson... Vi så jo hvordan det gikk med Portsmouth da Redknapp dro. Jeg tror Roberto Di Matteo eller Mick McCarthy er de første trenerne som for sparken.

 

Har forresten en fotballbloggen rundt engelskfotball (link under). Her skal jeg bl. a tippe tabellen. Så følg med! Nei, tror jeg kommer til å være ganske aktiv her på forumet...

 

Hva tror dere forresten om Citys medalje sjanser?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

TV2PLHD_814441i.jpg

 

Hvordan skaffer jeg meg kanalene?

Pr. dags dato tilbys disse TV-kanalene av følgende distributører:

 

RiksTV (2 pakker: 1. Premier League HD-kanalene: 199 kr. per mnd. 2. TV2 Premier League og TV2 SPORT (Tippeliga): 299 kr. per mnd.)

 

Get (2 pakker: 1. TV2 Premier League HD (tre kanaler): 199 kr. per mnd. 2. TV2 Premier League og TV2 SPORT (Tippeliga): 299 kr. per mnd.)

 

Viasat (2 pakker: 1. TV2 Premier League HD (tre kanaler): 199 kr. per mnd. 2. TV2 Premier League og TV2 SPORT (Tippeliga): 299 kr. per mnd.)

 

Canal Digital (2 pakker: 1. TV2 Premier League HD (tre kanaler): 199 kr. per mnd. 2. TV2 Premier League og TV2 SPORT (Tippeliga): 299 kr. per mnd.).

 

IP-TV

Altibox har sikret seg rettighetene til å sende Premier League-kanalene på IP-TV (fiber, dvs rask internettforbindelse). Pris: Kr 179,- per måned for fotballpakke med Premier League, Fotball-VM og Tippeliga.

 

Altibox vil sende alle kampene fra Premier League i HD. I samarbeid med TV 2 vil Altibox legge ut ekstra kanaler når det er behov for det, slik at alle kampene som sendes overføres direkte.

 

Nett

TV 2 vil sende samtlige kampene fra Premier League på TV 2 Sumo og på utvalgte mobiltelefoner. Priser: Kr 229,- per måned for Sumo Sport. Kr 249,- per måned for Sumo Gull (Alle TV 2s programmer)

 

Hva sender kanalene?

Den 14. august 2010 starter TV 2s Premier League-satsing på kanalen TV 2 Premier League HD. TV 2 sender ut signaler både i HD og til kunder som ikke har dette utstyret Sjekk med din leverandør om de videreformidler ikke-HD-signaler fra TV 2. TV 2 har som policy å ikke tvinge kunder over i HD, men det er hver enkelt distributør som bestemmer om de videreformidler signaler i begge kvaliteter.

Lenke til kommentar

Disse lagene skal jeg følge tettest

Man ønsker alltid å få med seg så mange kamper så mulig, men ofte er dette på kanten til umulig. Jeg har satt meg som mål å se så mye jeg kan, men alle lagene vises jo selvfølgelig ikke hver runde. Derfor tenkte jeg at jeg måtte sette opp en liste over klubber jeg vil/skal se kampene til (om mulig). Liste (nr. 1 = første prioritet).

 

1. Toppkamper

2. Chelsea

3. Tottenham

4. Liverpool

5. Manchester City

6. Everton

7. Newcastle

8. Bolton

9. West Brom

10. Arsenal

 

Som du ser er det veldig variabelt. Skal selvfølgelig se alle høydepunkter og lese kampreferat, men det er altså disse jeg helst ønsker å se. Alt er etter behag, men samtidig som jeg følger toppen får jeg også med meg hav som skjer i bunn. Har aldri vært en fan av å se verken Man. United, Fulham, eller Stoke.

 

Hvilke lag ønsker du å se denne sesongen?

Endret av joecole
Lenke til kommentar

Min Liste:

 

1. Chelsea

2. Toppkamper

3. Liverpool

4. Manchester City

5. Tottenham

6. Arsenal

7. Newcastle

 

 

Må si meg enig med tjotr i innlegget over. En veldig fin blogg som jeg nå har lagret som bokmerke! Håper du holder den oppdatert med nye innlegg jevnlig :)

Lenke til kommentar

Tusen takk Mr. Me og Tjotr :) Bloggen skal oppdateres jevnlig, så å si hver dag. Blir glad for respons og dere følgere har mye i vente...

 

- Tipping av tabellen

- Rundereferat

- Månedens spiller, unge spiller, manager osv

- Blogginnlegg

- overgangsrykter, samt nyheter

 

Gleder meg til en ny sesong med Premier League!

Endret av joecole
  • Liker 1
Lenke til kommentar

- «EA Sports, it's in the game!» (bokstavelig talt!)

 

http://www.dagbladet.no/2010/07/22/kultur/spill/fifa/fotball/premier_league/12671567/

 

Jeg liker slike animasjoner, og statistikk under kampene

 

(hvor langt en dødball er fra mål, hastighet på skudd, animasjon som viser om det er off-side eller ikke, og at muren står langt nok unna ;)

nice, det gjør jo bare at spillet ikke minst kan bli mye bedre

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...