Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Yaya Toure blir den best betalte spilleren i PL gjennom tidene!

 

Holy sh*t.

 

Ønsket at han skulle bli i Barcelona, men damn! Hvis det var det han krevde for å bli sier jeg good riddance. Ufattelig at Man Shit*y vil betale så mye for han. Jeg digger Yaya og han er litt undervurdert blant folk flest, men hvordan de kan gi han en slik lønn er helt utrolig. Gleder meg til araberne går lei og lar City råtne, med denne økonomipolitikken ryker de nok på en værre smell enn Lyn.

Lenke til kommentar

Husk at Spania har en vesentlig bedre skattepolitikk for fotballspillere, er sikker på at han hadde fått den samme årslønna i Barca. Det som dog sjokkerer er at han får en inntektskilde fra salg av supportereffekter - Dette er jo en stor inntektskilde.

 

Han er garantert en nettolønn på 40 mill i året, uten noen form for bonuser e.l og Uavhengig av skattepolitikken.... Hvor mye nettolønn han ville fått i Barca er vanskelig å si, hva tjener de best betalte etter skatt der borte?

 

Ifølge den artikkelen vel og merke....

Lenke til kommentar

Har ikke sagt du ikke klarer å lese artikkelen kjære deg. Bare at du uttrykker deg uklart. Så lenge det er snakk om nettolønn betyr da ikke skattepolitikken en dritt.

 

Hva tjener de best betalte i netto i Spania? Brutto ligger vel PL soleklart på topp vil eg tro, men hvordan er det sett ut fra etter skatt?

 

Totalinntektene er jo hinsides all fornuft, ingen tvil om det.

Lenke til kommentar

Poenget mitt var at han muligens hadde hatt en lavere bruttolønn i Spania enn i England, men pga skattepolitikken i Spania, så hadde han mest sannsynlig tjent det samme. Selvsagt blir det bare subjektivt sagt og antagelser fra min side.

 

Toppspillerne i Spania tjener bedre enn i Premier League og England, men generelt sett tjener man bedre i England.

Lenke til kommentar

Skjønar. Høyere lønn hos de beste i Spania, men snittet er høyere i England... Så er man mediocre vil man spille i England, er man top notch er Spania plassen....

 

Men er det ikke noe greier i Spania, hørt om det angående Real hvertfall, at klubben får en del av sponsorinntektene til spilleren? Det er det jo ikke i England.

Lenke til kommentar

Altså - det jeg lurte på var om TV2 ville ha livedekning av kampene slik de gjør med tippeligaen, mens kampene pågår. Hørt noe om det?

 

Ttviler veldig på det, da få kamper går samtidig, og det er stort sett mindre kamper som går samtidig. Ikke ofte mange av de syv beste lagene spiller samtidig.

Lenke til kommentar

Wolverhampton klarer seg(er i alle fall det jeg håper). Har allerede sikret seg Steven Fletcher, Stephen Hunt, Steven Mouyokolo og Jelle Van Damme. I tilegg er Adlène Guedioura klar for klubben etter et halvt år på lån. Ryktene går på at at man ønsker seg michael mancienne på fast basis, og man ser etter en sentral midbane spiller som kan styre midten.

 

Ser fram til en fin sesong på Molineux.

Lenke til kommentar

Altså - det jeg lurte på var om TV2 ville ha livedekning av kampene slik de gjør med tippeligaen, mens kampene pågår. Hørt noe om det?

 

Ttviler veldig på det, da få kamper går samtidig, og det er stort sett mindre kamper som går samtidig. Ikke ofte mange av de syv beste lagene spiller samtidig.

Få kamper som går samtidig? En vanlig lørdag ettermiddag (kl. 16) går det normalt 6-7 kamper. De sju beste spiller nok neppe samtidig alle sammen, men det vil alltid være store lag involvert i disse kampene.

 

Ettersom jeg ikke ser på TV2 i helgene (utenom TL), vet jeg ikke hva de pleier å sende av programmer. Ganske sikker på at de vil få inn flere seere ved å ha PL-studio, enn å bare sende vanlige TV-programmer.

Lenke til kommentar

Mener å ha lest at de ikke kunne vise noe bilder fra kampene på moderkanalen før kampene var ferdigspilt. Noe med Telenor og manglende rettigheter. Men vanlig studio skal vel være mulig, men tviler på at det kommer til å ha det. De kommer sikkert til å ha et studio på TV2 PL kanal 1 også har de før kamp, pause, og etter kamp der.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...