Gå til innhold

iPhone 4/4S Café  Prat i vei...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har en mp3 spiller fra før av, så TRENGER egentlig ikke plass til mye musikk, men hørt mange som sier det er veldig greit å ha alt samlet på mobilen.. Så hvor mye musikk jeg vil ha er det som går mest på hvor stor plass jeg trenger? Er ikke andre ting som kan ta voldsomt stor plass ?

 

Musikk tar som oftest meste-parten av minnet. Noen spill tar opp mot 1 gb, mens andre helt ned til 20 mb. Det spørs, kommer du til å laste ned masse spill ? Om du har rundt 300-400 sanger så skal du i tilleg kunne laste ned en del apps. Merk at siden det er iPhone og ikke iPod så tar iPhonen litt av minnet. Du får ikke 16 men 13,6 gb. Kjøper du 32 gb er det ikke utenkelig at du får rundt 28-30 gb ledig.

Lenke til kommentar

Ah, kjett.

 

Klarer virkelig ikke å bestemme meg for 16 gb eller 32 gb...

 

 

Etter å ha hatt 16 GB minne eller minnekort på noen mobiler, deriblant iPhone 4, gikk jeg for 32 GB da jeg kjøpte iPhone 4S i fjor høst. Det angrer jeg ikke på! Med en del musikk, programmer og navigasjon har jeg overskredet 16 GB, og ennå er det godt med plass på telefonen :)

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar

Jeg har en VELDIG liten og kjekk mp3 spiller med 20 gb plass, så igrunn ikke så altfor tungvint å ha med den vesle musikklumpen i tillegg til en mobil, derfor jeg er litt i tvil om jeg virkelig har bruk for 32 gb på iPhonen.. :)

 

 

Da skulle det kanskje ikke være bruk for 32 GB. Dersom du ikke skal ha en del filmer eller navigasjonskart (jeg har Europa, pluss noen stater i USA, kommer du greit fra det med 16 GB.

 

Som nevnt har jeg klart meg før med 16 GB. Men kart til navigasjon har blitt stadig mer omfatttende og krever mer og mer plass.

Lenke til kommentar

Flere som har dette problemet med iPhone 4 at du kan gå en hel dag uten å få anrop eller meldinger, men når du slår mobilen av og på, så mottar du alt på en gang? :ph34r:

 

Har hatt problemer med nettet/signalet helt siden desember kanskje. Folk prøver å ringe og å sende melding til meg, men jeg mottar ingenting.. Dette er jo selvsagt en stor ulempe.

 

Noen som vet hvordan man kan fikse dette irriterende problemet? :thumbdown:

 

Har Tele 2 som selskap, men bruker NetCom som telenett tror jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...