Gå til innhold

SE x10 mini - Liten og rask :D


Anbefalte innlegg

Har skaffa meg nytt simkort nå, hvordan er det man fikser mms igjen? Blir så j.... forbann. hvorfor kan ikke det være forhåndsinnstilt?

 

 

Til Dere som slet med at man ikke fikk startet mobilen etter at man satt i simkortet: For meg ble problemet fikset etter at jeg skaffet meg nytt simkort!!!

 

 

Dette har ikke fungert for meg, har fortsatt problemene med at telefonen ikke vil starte med simkortet i. starter fint uten. har klart å fått den på igjen tilfeldig ved et par anledninger med simkortet i. sist gang hadde jeg den vel på i 2-3uker uten og skru av før den slo seg av ved at jeg mistet den i bakken. nå har den ikke startet på over 1uke, skal be om reperasjon på den nå.

 

 

EDIT: Fikk litt hjelp av noen poster fra sonyericsson forumet.link

 

Dersom du kobler mobilen til PC Companion via usb kabelen uten simkortet i. er det mulig å ta en "Repair" på telefonen og det fikset mitt problem med at telefonen ikke starter med simkortet i.

OBS! dette fjerner alt du har på mobilen utenom det på minnekortet.

Endret av staf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen som vet noe? Har noe forslag eller lignende? Spurt om det et par ganger før, men får ikke noe svar.

Skulle faktisk akkurat til å spørre om det samme selv når jeg fant denne tråden, dama kjøpte seg x10 mini pro i dag og ikke pokker om den vil koble seg på wifi nettet vårt hjemme.

wifi symbolet kommer ikke opp eller noe :S

 

håper virkeligt noen har en løsning på det her

 

Da er det noe rart, er imidlertidig ikke dette problemet jeg har. Jeg får koblet meg til, men får ikke brukt internettet over nettverket.

 

Har dere passord på nettverket? Kanskje dere må bytte passord og kryptering da denne sikkert ikke takler alle, såvidt jeg husker/mener.

Lenke til kommentar

Lurer på å kjøpe denne telefonen, og har et spørsmål. Kan telefonen laste ned .ics kalenderfiler og legge alle eventene inn på telefonkalenderen? Har en noe avansert timeplan fra universitetet som jeg ønsker å få synkronisert. Hadde vært fint hvis noen kunne testet.

 

Her er .ics-fila: http://timetable.fhv.at/data/tt?format=ics&resources=%7BWS2010=%7Bgroup=%5B8566129%5D%7D%7D&excludeEvent=%7B%7D&userType=private&locale=en

Lenke til kommentar

Lurer på å kjøpe denne telefonen, og har et spørsmål. Kan telefonen laste ned .ics kalenderfiler og legge alle eventene inn på telefonkalenderen? Har en noe avansert timeplan fra universitetet som jeg ønsker å få synkronisert. Hadde vært fint hvis noen kunne testet.

 

Her er .ics-fila: http://timetable.fhv.at/data/tt?format=ics&resources=%7BWS2010=%7Bgroup=%5B8566129%5D%7D%7D&excludeEvent=%7B%7D&userType=private&locale=en

 

 

Du importerer fila til Google-kontoen din og synker telefonen mot den.

Lenke til kommentar

Hei,

 

Har tenkt å skaffe meg X10 mini pro og hadde et par spørsmål rundt telefonen og android (har aldri hatt android telefon før, bare win mobile 6.2 eller noe på Samsung Omnia i900).

 

- Finnes det noen fullstendig liste over forbedringer/endringer når mobilen får Android 2.1?

Og skal problemet med MMS ordnes? (Eller har det blitt ordnet?) Bruker MMS ganske aktivt.

 

- Er det noen kalender app. som er ca det samme som google calendar i layout/funksjonalitet?

Gjerne med muligheter for en god og oversiktelig ukentlig visning.

 

- Hvordan er det med tilleggsprogrammene for åpning av MS Office filer? Ser at det følger med prøve versjoner og at man må betale for fullversjonene, hvor mye er dette og det er bare et engangsbeløp ja?

 

- Noen merknader om å skrive lengre e-poster/sms? Kjenner ingen som har mini pro, så jeg har desverre ikke fått erfart dette selv. Hva med å sende vedlegg/ta imot vedlegg i e-post, går det greit?

 

- Hvordan er filhåndteringen? Jeg tar endel bilder med mobilen, er det enkelt å sortere disse eller finnes det et tileggsprogram for dette? Har hørt at bildesortering kan være litt rotete.

 

-La til dette i redigeringen, hvordan er installering og avinstallering av applikasjoner/programmer for X10 mini pro? Det blir ikke liggende igjen mapper/filer osv? Det er noe av det værste jeg vet.. hehe!

 

 

Hadde egentlig tenkt å kjøpe Vivaz Pro men symbian vs. android så tror jeg android vinner i muligheter å funksjonalitet, da android er/blir nyere med 2.1 versjonen som skal bli klar iløpet av måneden her. Noen kommentarer til dette?

 

 

Takk på forhånd.

 

Mvh

Choo.

Endret av Choo
Lenke til kommentar

Jeg finner hverken Posten sporing eller pakkespor - Sporing hos Posten i markedet med min X10 mini. På begge står det "for all Android versions". Er det noe rart med min telefon eller hva..?

 

Veit noen svaret på dette? Jeg får heller ikke søkt opp denne i market. Er det en eller annen sperring som gjør at du ikke får innstallert på telefoner med liten skjerm eller hva f...!

 

Jeg har funnet svaret her så det er bare å vente.

"Vi har oppdaget problemer med å få kjørt appen mot mini telefoner p.g.a skjermoppløsningen. Vi jobber nå med å lage en ny versjon som skal fikse dette problemet."

 

 

For å løse problemet med at ikke alle finner sporingsappen på markedet, så har Posten nå lagt ut appen for direkte nedlasting her: http://bring.ewok.no/Sporing.apk :)

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...