Gå til innhold

Noen som spiller Monster Hunter Tri?


Anbefalte innlegg

Av en eller annen grunn har jeg hørt svært lite om dette spillet her, men det er det jo på tide å gjøre noe med. :) Det er svært populært i Japan, men selv om det ikke har slått helt ann i vesten ennå kan dette spillet kanskje endre på det.

 

Om du ikke kjenner til det er det lett forklart. Du er en jeger og kommer til en liten landsby (eller stor by, om du spiller på nettet.) Utenfor byen er det monstre og ressurser. Jobben din er å hente ressurser og drepe monstre. Enkelt og greit. Hadde det ikke vært for at en del monstre er svært store, og så vidt jeg har hørt kan det ta litt tid å drepe noen av dem. Og med "ta litt tid" mener jeg førti, femti minutter i strekk med å denge løs, dukke unna og prøve å holde seg i live for å drepe ett enkelt monster... Selvsagt er det jo et godt stykke ute i spillet, men likevel. (de tidlige monstrene tar normal tid å drepe.) Har ikke fått spilt så mye selv, men jeg vil definitivt spille det ganske mye straks jeg er ferdig med Red Dead Redemption. De kampene jeg har spilt har bare vart rundt ti minutter, men det har vært ren nytelse hvert eneste sekund. Kanskje ikke mot de første planteeterne som ikke sloss tilbake, men mott kjøtteterne blir det noe helt annet. :)

 

Og nevnte jeg at det kan spillet på nettet sammen med flere andre uten at det koster noe som helst? Og hva med at det er populært i Japan selv om de betaler en månedsavgift? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har Red Dead Redemption, Harvedt Moon: Island of Happiness, Tenchu: Dark Secret, Virtua Fighter 5, Final Fantasy III, Yoshi's Island, Valkyrie Profile: Covenant of the Plume, Might & Magic: Clash of Titans, Might & Magic: Dark Messiah, Alan Wake, Castlevania: Circle of the Moon / Harmony of Dissonance / Aria of Sorrow / Dawn of Sorrow / Portrait of Ruin og Order of Ecclesia, Metroid: Fusion, Metroid: Zero Mission, Super Metroid, Resident Evil: Darkside Chronicles, Link's Crossbow Training, Lego Rock Band, Skate 3 og Sid Meier's Colonization liggende og vente for å nevne noe. Colonization har jeg installert, men ikke rukket å starte engang... :blush:

 

Jeg må nok for alvor slutte å kjøpe spill på noen måneder. Bortsett fra Super Mario Galaxy 2, Metroid: Other M og StarCraft 2, selvsagt. :blush:

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar

Hei hei!

Jeg spiller MHT! :D

Er foreløpig HR19.

Ingame navnet er Riku, jeg bruker for det meste GreatSword eller LongSword.

Jeg har spilt de monster hunter spillene som er å spille (ps2, psp og nå WII)

 

Det hadde jo vært hyggelig å hatt en norsk person å jakte med ! :)

 

en ide hadde jo vært å lage en fast hunting gruppe hvis vi får med flere folk

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 4 måneder senere...
  • 8 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...