Gå til innhold

Trening og kostholds bildetråd. Les førstepost!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fettprosenten din er nok rundt eller over 30%.

 

Er høyden din under 180, vil jeg la det stå - er den over det, er fettprosenten muligens lavere.

 

Er man ærlig med utgangspunktet sitt er det lettere å gjøre endringer, snakker av erfaring. Har selv feilbedømt fettprosenten min til å være lavere enn det den i realiteten var.

 

 

Lenke til kommentar

Når jeg ser på den tidligere styrken, kroppsvekta og høyden min - innser jeg at jeg mest sannsynelig var oppi 40% eller mer når jeg var 100kg.

 

20% begynner å se bra ut, har du litt muskler ser du definitivt bulkete og svær ut. 15% er det stadiet man ikke helt veit at man er på. 10% er det stadiet der du virkelig begynner å bli glad i synet av magemusklene sine - og blodårer  laugh.gif 6-7%, to be continued  :ph34r:

 

Over 20% kroppsfett vil jeg si du begynner å bli feit ja. Vanskelig å kalle noen på 20% kroppsfett for feite? - kan jeg få med meg noen flere på den? :blush:

 

 

Lenke til kommentar

Så sant så sant, det er vel egentlig det som er mest givende når alt kommer til alt. Viser frem "broren min" til folk, og de bare: "faen for et bolletryne" osvosv - og så sier jeg det er meg for 2 år siden. Det uttrykket jeg får tilbake da er totalt priceless  :tease:

 

Av de 2 årene er det omtrentlig 10 måneder der kosthold og trening har vært strikt. Resten har vært fri, kyssesyken (var strikt da og, men resultatene var det værre med) og jobbing. Så om man trives med kosthold og trening, så kommer resultatene uansett :)

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk, takk :)

 

Aner ikke prosent, mangler den nederste ruten på magen hvis det gir et hint.

 

Skulle gjerne øket i både armer og bryst ondskap, men min "bygge" tid er over. Trener styrke mest for vedlikehold (1-2 ganger i uken). Resten er Thaiboksing og svømming. Merker jeg øker uten så mye styrketrening også, men langt ifra like mye og jeg er ikke like vild på kostholdet.

Endret av Sebbe
Lenke til kommentar

Bra størrelse på dere, gutta!

Joakim: fremgangen din har jeg kommentert før ;)

disco: Tror ikke det er så mye fett som trenger å bli borte før du blir deffa. Ser det spretter frem blodover over alt på deg nå :p Spesielt bra armer da! Hva måler du rundt på det tjukkeste?

 

Hehe, var heldig med bildet der og da, noen dager er det null blodårer.

Skuffa over armene, sånn egentlig. De er markerte når jeg flekser.

Måler 32 uflekset og 37 flekset.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...